Kirkkosiilit jumalanpalveluksessa

Kirkkosiilit jumalanpalveluksessa

Marjo Ojalammi

Lasten ja nuorten tietokirjat

Kovakantinen

60 sivua

ISBN-13: 9789529423910

Kustantaja: Bona Anima

Julkaistu: 23.10.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kesä on ollut sateinen ja siiliperheen koti Tuusulanjärven rannassa olevien suurten kuusten juuristossa on kastunut. Siilit joutuvat muuttamaan ilmastopakolaisina Tuusulan kirkkoon.

Siilinpoikanen Veikko tutustuu kirkonrotta Aarreen, joka pitää uusia tulokkaita ensin tunkeilijoina. Siitä alkaa seikkailu, jossa tutustutaan evankelis-luterilaiseen jumalanpalvelukseen ja kristilliseen, rakastavaan jumalakuvaan.

Kirja soveltuu käytettäväksi erityisesti kirkon päivä-, iltapäivä- ja perhekerhoissa sekä kouluissa. Teos sopii myös kaikille heille, jotka haluavat tutustuttaa lapset jumalanpalveluksen kulkuun hauskan siilitarinan myötä.

Kirjan loppuun on koottu tiivis tietopaketti siilien elämästä sekä sanajumalanpalveluksen peruskaava.

Kirjoittaja ja kuvittaja, Marjo Ojalammi, on koulutukseltaan teologian maisteri, joka on aikaisemmin julkaissut viisi aikuisille suunnattua teosta.
Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi on koulutukseltaan teologian maisteri. Hän on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Etelä-Pohjanmaalla. Nykyisin hän asuu Etelä- Suomessa.

Kirjailijana hänelle on tärkeää kuvata ihmisen sielunmaisemaa suhteessa ympäröivään yhteisöön, hengellisyyteen ja historialliseen aikakauteen. Luonto on lapsesta lähtien ollut tärkeässä osassa hänen elämässään, joten luontokuvaus, ja siitä johdetut symbolit ja metaforat ovat luonteva osa hänen kirjallista ilmaisuaan.

Tuotantoon kuuluu kuvitettu lastenkirja, Kirkkosiilit jumalanpalveluksessa (Bona Anima); tietokirja, Elävän leski - Kun psykoosi hautaa rakastetun (Reuna Oy); Romaanit:Nokinen sydän - Kirje isälle (Reuna Oy); Sukupolvien sielujen sinfonia - Wanhan klaffipiirongin muistelmat (Bona Anima), ja kaksi runokokoelmaa, Sinun osaksesi tuli sininen lähtö ja Ikäväni jokena virtaa (Mediapinta) Lisäksi Marjo on osallistunut pariin antologiaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite