Kirkas päivä ja pimeä

Kirkas päivä ja pimeä

Cajanus-suvun saaga

Marjaana Manninen

Romaanit & novellit

ePUB

9,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528015581

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Salamyhkäiset vaarat, kimmeltävät metsälammet ja Kajaanin linnan mykät rauniot näyttäytyvät ajoittain seesteisen tähtikirkkaina, välistä taas lohduttoman kolkkona, kun Kainuussa vaikuttaneet henkilöt muistelevat elämänsä kohokohtia persoonallisella äänellään. Kirjassa tositapahtumista kumpuavat fiktiiviset tarinat luotaavat aikaa ja ihmistä 1600-luvulta lähtien. Vuosisatojen aikana vastoinkäymisistä raskaimpia ovat olleet nälkävuodet, Kajaanin pommitus ja korpimaitakin runnonut rutto.

Kirkas päivä ja pimeä osoittaa, miten kautta aikojen ja olosuhteiden ihmistä ovat puhuttaneet samat syntymän, rakkauden ja kuoleman kysymykset.
Marjaana Manninen

Marjaana Manninen

Esikoiskirjailija Marjaana Mannisen esi-isien jäljet löytyvät Kajaanista ja Sotkamosta, kalevalaisista kansanuskomuksista ja viikinkien verenperinnöstä. Hänen kantaisänsä, Kajaanin vouti Anders Eerikinpoika perusti Kainuun ensimmäisen pedagogion jo 1600-luvulla. Kasvatustieteen maisteri Manninen toimi puolestaan kolmen perustamansa koulun rehtorina Helsingissä 2000-luvulla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite