Kirjoittajakurssikirja

Kirjoittajakurssikirja

Marja-Riitta Vainikkala

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

354,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528092360

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 26.08.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Treenikirjoittaminen, muokkaava kirjoittaminen, elämäntarinakirjoittaminen, luova tietokirjoittaminen, terapeuttinen kirjoittaminen. Kirjoittajakurssikirja sisältää kahdeksan erityyppistä luovan kirjoittamisen ohjelmaa harjoituksineen.

Miten kirjoittaja etenee pikkuharjoituksista kohti valmista tekstiä? Mitä kirjoittajaohjaaja ottaa huomioon opiskelijoiden tekstejä tarkastellessaan?

Kirjoittajakurssikirja on sekä kirjoittajan että kirjoittajaohjaajan opas. Kirjoittaja saa siitä harjoitusohjelmia, ohjaaja saa kurssikehykset ja apua opetuksen suunnitteluun.

Kirjoittajakurssikirja pohtii kirjoittamista kuin kierreportaina, joissa keskipilarin eli kirjoittamisen ympäri kiertyviltä askelmilta voi nähdä kerroksia eri suuntiin. Ohjaajan näkökulma kietoutuu kirjoittajan näkökulmaan ja sama kirjoittamisen keino valottuu eri tavoin eri kurssikerroksissa.
Marja-Riitta Vainikkala

Marja-Riitta Vainikkala

Marja-Riitta Vainikkala on kirjoittajaohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaaja ja tietokirjailija. Hän on opettanut luovaa kirjoittamista niin yliopisto-opiskelijoille kuin aloittaville kirjoittajille. Hän on työskennellyt myös kirjallisuuskriitikkona ja kirjallisuuden läänintaiteilijana sekä osallistunut luovan kirjoittamisen oppikirjojen tekemiseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite