Kilpirauhasen toimintahäiriöt ja kokonaisvaltainen hoito

Kilpirauhasen toimintahäiriöt ja kokonaisvaltainen hoito

Päivi Mäkeläinen , Violet Light Oy (Ed.)

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

5,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523308633

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 31.07.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kirjassa valotetaan kilpirauhasen toimintahäiriöiden kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoitoa. Kirjassa käsitellään monipuolisesti lääkehoitoja, mutta myös luontaisia hoitokeinoja, joilla voidaan pitää huolta paitsi kilpirauhasesta myös ihmisen hyvinvoinnista kokonaisuutena. Kokonaisvaltaiset ja luontaiset hoidot ovat hyödyksi niin kilpirauhassairauksien ennaltaehkäisyssä kuin muidenkin sairauksien ehkäisyssä ja terveyden ylläpidossa.
Päivi Mäkeläinen

Päivi Mäkeläinen

Kirjoittaja on yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti, joka vuodesta 1998 lähtien on perehtynyt funktionaaliseen lääketieteeseen. Kirjoittajalla on pitkä kokemus terveyskeskus- ja sairaalalääkärinä ja vuodesta 1999 alkaen yksityislääkärinä. Kilpirauhassairauksiin hän on perehtynyt yli kymmenen vuoden ajan hoitaessaan potilaita kokonaisvaltaisesti ja luonnollisesti. Kilpirauhasluentoja on pidetty yleisiölle yli 10 vuoden ajan.

Violet Light Oy

Violet Light Oy (Ed.)

Perheyhtiö, perustettu 2003. Toimialoina lääkäripalvelut, yleislääketieteen ja funktionaalisen lääketieteen koulutus ja luennot, tietotekniikkapalvelut.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite