Kiirastulia
Uutuus

Kiirastulia

Runoja

T. Tuulikki Oikarinen

Klassikot & runot

ePUB

215,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528081647

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.02.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kiirastulia runokokoelmassa kipuillaan mielensyövereissä. Pimeän syysmetsän halki kuljetaan valoon, jossa lääkärit ohjaavat hermosolut oikeille radoilleen. Sitä ennen vieraillaan köyhien joulujuhlassa, valitaan uusi suuri johtaja ja nautitaan potilaiden pidoista. Tästä teoksesta ei jää puuttumaan tragediaa, melankoliaa ja elämän kolhuja. Runoissa on mukana myös ripaus toivoa, iloa ja selviytymistä. Runoiksi puettuja kuvitteellisia tarinoita elämän varjopuolelta.
T. Tuulikki Oikarinen

T. Tuulikki Oikarinen

T. Tuulikki Oikarinen

T. Tuulikki Oikarinen on kirjoittanut runoja 10-vuotiaasta saakka ja julkaissut aikaisemmin kolme runoteosta: Hämärän partaalla (2022), Elonkerjääjä (2023) ja Hokkuspokkus Hurlumhei (2023). T. Tuulikki Oikarinen kuvittaa omien kirjojen kannet itse. Kirjoittamisen lisäksi Oikarinen mielellään valokuvaa, viihtyy taidenäyttelyissä ja liikkuu luonnossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite