Kiehtovat viestikyyhkyt

Kiehtovat viestikyyhkyt

Anneli Heikkinen

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

2,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013945

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Viestikyyhkyt ovat kiehtovia lemmikkejä, ne ovat viisaita ja nokkelia otuksia. Niiden käyttäytymistä perheenä ja yhteisön jäsenenä voi verrata meidän ihmisten käyttäytymiseen. Ne osoittavat toisilleen pariuskollisuutta sekä- uskottomuutta, huolenpitoa, kiintymystä, ikävää, surua sekä omistuksen halua. Uskon, että lukiessasi kyyhkysten elämästä tunnistat samoja piirteitä lähipiirissäsi. Kirjan tapahtumat kyyhkysten kanssa ovat todellisia, niiden tunnetiloja on kuitenkin vapaasti tulkittu ihmisen näkökulmasta. Niin voi myös lukija tehdä kirjaa lukiessaan.
Anneli Heikkinen

Anneli Heikkinen

Kirjoittaja on lapsuudesta saakka ollut kiinnostunut luonnosta ja eläimistä. Ammatin myötä on kiinnostus kohdistunut luonnon ja lemmikkieläinten positiivisesta vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin ja mielenterveyteen. Erityisen mielenkiinnon kohteina ovat olleet linnut, ne opettavat pysähtymään ja kuulemaan asioita joita ei sanota sanoin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite