Kheiron

Kheiron

Kärsimyksestä eheyteen

Raimo Nikula

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

3,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515684554

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.11.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä E-kirja esittelee kuuluu astrologiseen sarjaan, jossa esittelen astrologian pienempiä tekijöitä, asteroideja ja uusia taivaankappaleita. Kheiron on ns. kentauri, planetoidi, joka liikkuu Saturnuksen ja Uranuksen ratojen välissä. Se löydettiin v. 1977, 40 vuotta on siis kulunut ja Kheironin merkitys kartalla on avautunut yhä enemmän. On hyvä tietää miten sitä voidaan tulkita ja mitä sen merkitysmaailmaan kuuluu. Tämä on toinen E-kirja, ensimmäinen käsitteli neljää klassista asteroidia: Cerestä, Pallasta, Junoa ja Vestaa.
Raimo Nikula

Raimo Nikula

Olen astrologian veteraanisarjaa Suomessa. Aloitin astrologian opiskelun v. 1973, mutta virallisesti opiskelin humanistisia aineita Tampereen ja Helsingin yliopistoissa - kesken jäi (HuK) kun monet muut asiat kiinnostivat enemmän. Olen julkaissut seitsemän kirjaa astrologian eri alueilta, lisää kirjallisia tuotteitani löytyy Asto Logos - lehdestä ja kymmenistä monisteista sekä edesmenneestä Genitura-blogista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite