Kevääntekijät

Kevääntekijät

Heskilian perilliset osa 1

Katja Törmänen

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

Kovakantinen

296 sivua

ISBN-13: 9789519881065

Kustantaja: Osuuskunta Lilith

Julkaistu: 20.01.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä pitää tehdä, kun saa kuulla olevansa vuosisataisen perhekirouksen seuraava uhri? Mitä voi tehdä, jos kirous määrää pojan laskemaan jotain joka ikinen päivä elämänsä loppuun, tekemään aikuisena työtä numeroiden parissa ja vielä kieltää käyttämästä mustia vaatteita, ikinä?
 Voi yrittää kumota kirouksen. Ainoa ongelma on, ettei Lassi tiedä, miten. Mutta kun käy ilmi, että naapurin Annakin on sukukirouksen alla ja että heillä molemmilla on paitsi kirouskello, myös samanlainen hopeinen avain, alkaa pikkuhiljaa tapahtua. Enää ei tarvita kuin Heskilian kuningaskuntaan johtava ovi metsässä, pari lohikäärmeenvartijaa - ja tietysti ne lohikäärmeet - sekä pakollinen vaatteidenvaihto, ja Lassi ja Anna ovat matkalla päihittämään Juoniusta, vuosisatoja ihmisiltä aikaa varastanutta maahista. Niin, paitsi etteivät he edelleenkään ole varmoja, miten se lopulta pitäisi tehdä...
 Vanhoilla tarinoilla voi olla yllättäviä seurauksia, ja mitä Juonius lopulta tekeekään varastamallaan ajalla? Hyppää mukaan seikkailuun ja lue, miten Lassin ja Annan käy!
Katja Törmänen

Katja Törmänen

Katja Törmänen on oululainen kirjoittaja, joka voitti käsikirjoituksellaan Karhun morsian Liken ja Tähtivaeltajan spekulatiivisen fiktion käsikirjoituskilpailun lokakuussa 2016. Hän on opiskellut muun muassa historiaa ja luovaa kirjoittamista ja toiminut paitsi kirjoittajana, myös esimerkiksi aaltopahvinpyörittäjänä, infuusionestepakkaajana sekä alimpana lankunkantajana. Pienenä hän haaveili alkavansa prinsessaosien näyttelijäksi, mutta tätä työtä hän ei ole (vielä) tehnyt. Kevääntekijät aloittaa hänen kirjasarjansa Heskilian perilliset, jonka toinen osa Kesänkaitsijat julkaistiin 2016.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite