Kesänkaitsijat

Kesänkaitsijat

Heskilian perilliset osa 2

Katja Törmänen

Osa 2: Heskilian perilliset

Romaanit & novellit

Kovakantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789523393387

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.11.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jos on kumonnut yhden kirouksen, osaako automaattisesti kumota toisenkin? Tätä joutuvat miettimään Anna ja Lassi tässä Heskilian perilliset -sarjan toisessa, itsenäisessä osassa, jossa Heskilia on uudenlaisen, oudon uhan edessä: mikään ei tunnu juurtuvan kunnolla. Taivaalla lentelee heinää ja viljaryppäitä, ja kaukana Alkusaarella kaatuilevat jo Heskilian vanhimmat puutkin, ne, jotka pitävät valtakuntaa paikallaan. Kaiken takana täytyy olla Juoniuksen laatima kirous, se alkaa olla selvää, mutta miten se puretaan?
 Tällä kertaa ohjeet ovat, jos mahdollista, aiempaakin kummallisempia: Anna ja Lassin tehtävänä on kiinnittää Heskilian juuret uudelleen. Jotenkin asiaan liittyvät kultainen höyhen ja vanha puinen soutuvene, mutta miten, se on Juurtensitojan ja Souturin itse selvitettävä.

 Eikö sankarointi ollut kuin vaikka polkupyörällä ajo, että kun sen kerran oppi, sitä ei unohtanut koskaan? Ja että kun oli ensin ajanut kolme metriä, viisi metriä oli paljon helpompi, ja kilometrin jälkeen kolme ei tuntunut enää niin uuvuttavalta kuin ensimmäisellä kerralla?
 Vai oliko sankarillinen toiminta sittenkin kuin kielitaito: ruostui käytön puutteessa?
Katja Törmänen

Katja Törmänen

Katja Törmänen on oululainen kirjoittaja, joka voitti käsikirjoituksellaan Karhun morsian Liken ja Tähtivaeltajan spekulatiivisen fiktion käsikirjoituskilpailun lokakuussa 2016. Hän on opiskellut muun muassa historiaa ja luovaa kirjoittamista ja toiminut paitsi kirjoittajana, myös esimerkiksi aaltopahvinpyörittäjänä, infuusionestepakkaajana sekä alimpana lankunkantajana. Pienenä hän haaveili alkavansa prinsessaosien näyttelijäksi, mutta tätä työtä hän ei ole (vielä) tehnyt. Kesänkaitsijat jatkaa hänen kirjasarjaansa Heskilian perilliset, jonka ensimmäinen osa Kevääntekijät julkaistiin 2015.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite