Kesämökki

Kesämökki

Marja-Liisa Kakkonen

Romaanit & novellit

ePUB

738,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528032380

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.04.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kesämökki-romaani on realistinen fiktio. Tarina kertoo neljän myöhäiskeski-ikää lähestyvän sisaruksen suhteista, jotka ovat eskaloituneet perintöriitaan ja sen myötä 12 vuoden välirikkoon. Tarina sijoittuu Etelä-Savoon, Ristiinaan Saimaan rannalle jakamattoman pesän kuvitteelliselle kesämökille tapahtumarikkaaseen heinäkuun viikonloppuun vuonna 2018, jolloin perintöriitojen aiheuttamaa välirikkoa yritetään korjata. Sisarusten uudelleen orastavat suhteet joutuvat koetukselle jo alkuvaiheessa, kun alkaa paljastua menneisyyden kipeitä muistoja ja perheen vaiettuja salaisuuksia. Tapaamisella on hintansa, eikä lopputulos ole kenenkään odotusten mukainen.
Marja-Liisa Kakkonen

Marja-Liisa Kakkonen

Marja-Liisa Kakkosen tausta on akateemisella ja tietokirjoittamisen puolella. Kiinnostustaan luovaan kirjoittamiseen hän täydensi Kirjoittamisen opinnoilla Jyväskylän avoimessa yliopistossa v. 2016-2017. Hän kirjoitti englanninkielisen Mystery of Ohutvesi-dekkarin yhdessä belgialaisen Hilde Hoefnagelsin kanssa (pseudonym T.Hilko) vuonna 2018.
Kesämökki-romaani on Marja-Liisa Kakkosen suomenkielinen esikoisteos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite