Kertomuksia Keksi-Maasta

Kertomuksia Keksi-Maasta

1.Totuus Pilko Räiskäleestä

Mikko Leinonen

Romaanit & novellit

Kovakantinen

384 sivua

ISBN-13: 9789523305250

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.04.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
34,95 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Keksi-Maa itse on omaa maailmaamme paljon vanhempi ja kummallisempi paikka, ja sitä voi monestakin syystä kutsua sen isoveljeksi. Se on taianomainen, tarunhohtoinen, mielikuvituksellinen ja outoudessaankin kovin kutsuvalta tuntuva maa, johon me fantasiasta ja keskiajasta viehättyneet ihmiset usein haikailemme.

Koska kuitenkin uskomme sen olevan meiltä yhtä suljettu kuin Paratiisin puutarha, emme osaa pyrkiä sinne kuin mielikuvituksessamme: kirjojen, pelien tai elokuvien kautta. Halumme uskoa taikuuteen ja näkymättömään on yhtä vanha kuin ihminen. Etsimme Luojaamme tai todellista kotiamme. Ja Keksi-Maa on osa tuota vastausta. Keksi-Maa on näet SE ALKUPERÄINEN fantasiamaailma.

Kuten kaikkien tarinoiden henkilöistä, löytyy J.R.R.Tolkienin tunnetuksi tekemästä Bilbostakin ripaus historiaa ja sokeripalan verran totuutta. Pilko Räiskäle ei kuitenkaan ollut hobitti, vaan hippula. Tämä kirja kertoo Pilkosta ja hippuloista, mutta vaikka tuntisitkin Hobittisi, älä kuitenkaan kuvittele, että tietäisit jotakin Pilkon todellisesta elämästä. Todellinen Pilko ei tapaa kääpiöitä tai puhaltele savurenkaita velhon kanssa, ei lähde matkaan varastaakseen lohikäärmeen aarteen tai juoksentele ympäriinsä hohtavaa miekkaa heilutellen. Todellinen Pilko ei edes ole seniili poikamies tai pelkää sukulaistensa varastavan hopealusikoitaan. Ei sinne päinkään! Mutta mitä todellinen Pilko sitten tekee? Se sinun kannattaa lukea itse.
Mikko Leinonen

Mikko Leinonen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite