Kerrostalo kasvaa

Kerrostalo kasvaa

Jukka Piitulainen

Klassikot & runot

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013884

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kerrostalossa on monta kerrosta rakenteissa sekä huoneissa ihmisten sisällä. Sinulla on maalia hiuksissa ja minun pääni päällä hevoset laukkaavat ilman valjaita. Kerrostalo kasvaa korkeutta, vihreitä versoja ja kuivia lehtiä jeeran tuoksussa. Harvoilla ja valituilla on alaoven koodi, jolla taika astuu ikkunasta muutoin autioon taloon. Kerrostalossa maatuminen ja uuden kasvu kulkevat käsikkäin.

Portaat ovat murskana. Jos et ole varovainen, putoat kylmään mustaan veteen. Rohkeimmat uskaltavat avata kylmäkellarin oven tai kulkea ylempiin kerroksiin korianteriköynnöstä seuraten.
Kerrostalon luukussa 24 on silkkiä kehyksissä, sateenkaari on jo kylpyammeessa. Tule ja ryntää ylimmästä kerroksista ulos taivaalle. Näet jäljet ilmassa. Siellä kuljimme me, joiden jalat eivät kosketa maata.

Kerrostalo kasvaa on runokokoelma muuttumisesta, toiseen tilaan vievästä kuolemasta ja hehkeästä syntymästä rakkauden valossa.
Jukka Piitulainen

Jukka Piitulainen

Jukka Piitulainen on runoileva taiteen rakastaja ja tanssiva elämän oppilas. Kerrostalo kasvaa on Nosto taiteilijanimeä käyttävän Jukka Piitulaisen toinen runokokoelma. Jukka Piitulainen on aiemmin julkaissut runokokoelman Kunnes en kuule kohinaa (BoD 2014).

Noston runoja on julkaistu Oliver Kaiho yhtyeen levyillä Oi tätä onnea (2015) ja Toivon tuolle puolelle (2018) sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen julkaisussa Nuosiainen Kirsi, Petrelius Päivi ja Yliruka Laura (toim) 2016: Puheista tekoihin! Ylisukupolvisten ongelmien ehkäiseminen lastensuojelussa ja perhe- ja sosiaalipalveluissa. Työpaperi 20/2016.

Noston runo Palapeli päätyi Helsingin kaupungin Lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin rekrytointivideolle Uusia askelia 2019. https://www.youtube.com/watch?v=bDpdQ0y2nK4

Lisäksi runot ovat olleet osana Kivi&Nosto- kollektiivin, Helsingin tarinateatterin.Oliver Kaiho ja Saatto-yhtyeen sekä Myrskyryhmän esiintymisiä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite