Kerin kivestä pumpulia

Kerin kivestä pumpulia

Runokokoelma

Tuija Torvikoski

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

188 sivua

ISBN-13: 9789524980968

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.08.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,19 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Erään syvän ja ja kipeän muutosprosessin aikana syntyi satojen runojen purkaus. Niistä koottu runo-ja mietekokoelma pyrkii kertomaan yksinkertaisella ja vilpittömällä tavalla sen, miltä muutoksen sylissä tuntuu matkustaa ja mitä muutos voi opettaa.

Kasvaminen aikuisena ”aikuisemmaksi” tekee joskus kipeää, kasvaminen hyväksymään oma vajavaisuus ja sen myötä syntyvä ymmärrys siitä, että ihmisyys on ymmällään olon ja kaiken kattavan varmuuden jatkuvaa vuoropuhelua. Loputonta asioiden ja itsensä uudelleen tarkastelua. Juuri kun luulit tulleesi perille, löydät itsesi alkupisteestä tai sitten vain luulet niin. Ethän tiedä kuitenkaan, mistä edes lähdit liikkeelle. Ja joskus kun päätät sulkea silmät ja vain olla, ihmettelet silmät avatessasi, kuinka maisemat ovat saaneet kirkkaammat värit. Pysähtyessäsi katsomaan itsesi sisään, opit näkemään sydämelläsi, etkä näe enää mustavalkoista maailmaa.

Ihmisyyteen

Ei ole täydellisiä ihmisiä,

mutta on
täydellinen ihmisyys -

sen sisään mahtuu
haavoittunutkin ihminen.
Tuija Torvikoski

Tuija Torvikoski

Oulussa syntynyt ja Oulussa nykyään asuva harrastajakirjoittaja ja sairaanhoitaja. Tämä runokokoelma on kirjailijan esikoisteos.

"Kirjoittaminen ei ole pakkomielle, vaan tapa tuoda esiin se mitä ajattelen silloin kun siltä tuntuu. Kirjoittamalla olen oppinut itsestäni enemmän, oppinut hyväksymään itseni ja rakentamaan myös uutta. Ehkäpä kirjoittaminen on minulle jonkinlaista itseterapiaa. Toivon mukaan myös "ryhmäterapiaa" ajatuksieni tavoittaessa oikeat lukijat."

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite