Keltainen kupu

Keltainen kupu

Seppo Ylönen

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

260 sivua

ISBN-13: 9789523305526

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Taksarin elämä ei ole koskaan väsyttävää. Paitsi joskus tolpalla nukkumista. Elämä liikuttaa ihmisiä - niin erilisia. Kuljettaja ei koskaan voi tietää, mitä edestään löytää.. Lähdet keikalle ja löydät lopulta itsesi toiselta puolelta Suomea, tai tahkoat koko päivän kympin mummokyytejä supermarkettiin ja takaisin.
Kaikki kuljetettavat eivät ole salkkuherroja, vaan kirjoon kuuluvat myös monet elämänradalta suistuneet tai sinne vajoavat

Taksinkuljettajan työelämä koostuu monista sirpaleisista kohtaloista,
lupauksista, pettämisestä ja valheista.
Jokaisen ihmisen kannattaisi harjoittaa elämänpirrassa poliisin, sairaanhoitajan ja taksinkuljettajan ammatteja. Sieltä löytyy kaikki se elämän kirjo.
"kiinnittäkää turvavyöt", hyvää matkaa.
Seppo Ylönen

Seppo Ylönen

Seppo Olavi Ylönen (s. 1949) vietti lapsuutensa Juvalla. Oppikoulun äidinkielen lehtori kannusti nuorta kirjoittajanalkua jatkamaan kirjoitusharrastusta. Ensimmäinen vaativin tehtävä kirjallisella saralla Sepolla oli ollut ”Väliahon Sanomien” päätoimittajan, toimittajan, taittajan ja sitojan vastuullinen työ. Ikää oli silloin viisi vuotta ja jakelu vain tekijänkappale.

Kirjoituskilpailuihin osallistuminen on tuottanut poikkeuksetta jonkun palkinnon. Lukuisat lehtijutut ja muu vakavampi kirjoittelu on ladannut elämään iloa ja pitänyt mielen virkeänä. Kansainväliset tehtävät rauhanturvaaja ja vientitehtävissä Venäjällä ovat antaneet perspektiiviä laajempaan ajatteluun.

Kirjat:
”Ada-mamma – Juvan mamma”
”Mamman pojat”
"Elämän silmukat"
”Elämän silmukat” kertoo Kalevi Kumpulaisen elämäntarinan Kuhmoisten kunnalliskodista värikkäiden vaiheiden kautta takaisin Kuhmoisiin, rakkaalle Kökkölän tilalle. Seppo Ylösen kirjoittama elämäkerta kertoo tunnetun lentäjän kokemuksista ja hänen elämänsä tärkeimmistä hetkistä. Se on kunnianosoitus everstiluutnantti Kalevi Kumpulaiselle, hänen läheisilleen, palvelustovereilleen ja ystävilleen.
”Pitkäaikainen ystäväni Carlo oli lentäjien parasta A-luokkaa, hyvä ja innostava kouluttaja sekä esimerkillinen perheenisä” Jouko Kuronen.
Tv-dokumentit:
”Pirunnyrkissä”
”Lentäjät kirgiisiaroilla”

Vapaa-ajan harrastuksia Sepolla ovat kirjallisuus, kalastelu, matkailu ja luonto. Kirjoittaminen jatkuu, tolpalla on niin helppo pitää läppäriä mukana.

Website: www.keltainenkupu.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite