Keijukaisen keittokirja

Keijukaisen keittokirja

Katariina Vuori

Lastenkirjat

Kovakantinen

68 sivua

ISBN-13: 9789522865229

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.10.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
17,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Satu, jonka lapsi voi kuvittaa itse!

"Tiedätkö mikä on keijukaisten herkkuruokaa? Olisiko se aamukasteella kostutettu hiekkapannukakku vai sateenkaarisokerilla kuorrutettu pilvenhattara? Lähde keijuneiti Roosa Noora Karoliina Kermanekan mukaan nauttimaan mutakakkuja, käpypiirakoita, rupisammakon joogateetä ja valmistamaan lääkejuomaa kipeille mehiläisille.
Seuraa vaaleanpunaisten siipien suhinaa yllättävälle matkalle synkkään, karkeakarvaisten peikkojen asuttamaan kuusimetsään, minne keijukaisen on uskaltauduttava etsimään ensiluokkaista lällyä.

Ai niin, ja keiju pyysi sinulta apua: koska hänen omat värikynänsä putosivat muurahaisprinsessa Imilia Murumuru Anastasia de Kekon häävalmistelujen aikana pihkakuorrutteeseen, hän toivoi, että voisit auttaa häntä kuvittamaan kirjan."

Keijukaisen keittokirja on jokaisen pienen keijukaisen opas mielikuvituksellisiin mutaleikkeihin. Kirjassa on yhdeksän kehystettyä sivua, joihin lapsi voi itse kuvittaa tarinan omilla piirroksillaan.

Suositusikä 5+
Katariina Vuori

Katariina Vuori

Katariina Vuori (s.1971) on koulutukseltaan arkeologi ja fysioterapeutti. Hän on monipuolinen kirjailija, joka taitaa niin tieto- kuin kaunokirjoittamisenkin.

Vuori on opiskellut myös kulttuuriantropologiaa, tulevaisuuden tutkimusta ja PR-viestintää sekä Kanadassa Montrealin ranskankielisessä yliopistossa merenkulun arkeologiaa ja etnografiaa. Jyväskylän yliopistossa ja Oriveden opistossa hän on suorittanut proosa- ja asiaproosakursseja.

Vuosituhannen vaihteessa hän asui viiden vuoden ajan 11-metrisessä purjeveneessä australialaisen kapteenin ja singaporelaisen kissan kanssa purjehtien 60 000 avomerimailia. Pisin, 108 vuorokautta kestänyt non stop -purjehdus vei aluksen miehistöineen Kanariansaarilta Etelämeren kautta Melbourneen Australiaan. Purjehdusetappien lomassa Vuori työskenteli pitkään eteläisessä Afrikassa vapaana toimittajana sekä mm. Singaporessa suurlähetystössä ja Yhdysvaltain ilmavoimien tukikohdassa.

Tällä hetkellä hän asuu Oulussa kahden pienen tytön ja kahden sekarotuisen koiran kanssa. Liian monen kirjoitusprojektin vastapainona hän harrastaa minttuhybridien hoivaamista, hyötyliikuntaa, omituisten keittokirjojen keräämistä ja valokuvausta.

Julkaisut: Joulumerkkikodin lapset (Like), Kukkaisruokaa (Like), Nokkonen (Atena), Villiä vegeä (readme.fi), Pula-ajalla (Nordbooks), Kourallinen tabuja (Atena), Saunakeittokirja (Tammi), Keijukaisen keittokirja (BoD)

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite