Katveesta kilpailukyvyn ytimeen

Katveesta kilpailukyvyn ytimeen

Kehittyvä henkilöstöjohtaminen pk-yrityksissä

Mikko Luoma, Riitta Viitala

Talous & johtaminen

ePUB

1,1 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789515686831

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.08.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pienet ja keskisuuret yritykset muodostavat valtaosan yrityskannastamme ja työllistävät suurimman osan yksityisen sektorin henkilöstöstä. Toimiva henkilöstöjohtaminen on avaintekijä pk-yritysten menestymisen ja kansantalouden kilpailukyvyn kannalta. Henkilöstöjohtamisen mielenkiinto on viime vuosikymmeninä kohdistunut entistä suurempiin organisaatioihin, joiden toimintaperiaatteet ja johtamisprosessit poikkeavat merkittävästi pk-yritysten vastaavista. Kirja käsittelee pk-yrityksiä erityisenä henkilöstöjohtamisen toimintaympäristönä ja keskittyy etenkin pk-yrityksille soveltuviin henkilöstöjohtamisen käytöntöihin. Kirja havahduttaa lukijansa näkemään henkilöstöjohtamisen pk-yrityksen ytimessä olevana toimintana ja antaa ohjeita henkilöstöjohtamisen edelleen kehittämiseksi.
Mikko Luoma

Mikko Luoma

KTT, dosentti Mikko Luoma on työskennellyt henkilöstöjohtajana Outokumpu Oyj:ssä ja Metso Oyj:ssä, toimitusjohtajana Johtamistaidon Opisto JTO:ssa sekä tutkimusjohtajana Vaasan yliopistossa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita strategisesta johtamisesta ja henkilöstöjohtamisesta. Hän toimii aktiivisesti johtamisen kehittämisen tehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Riitta Viitala

Riitta Viitala

KTT Riitta Viitala työskentelee professorina Vaasan yliopiston johtamisen yksikössä. Hänen kirjoittamansa teokset kuuluvat luetuimpien henkilöstöjohtamista käsittelevien kirjojen joukkoon Suomessa. Hän on saanut useita tunnustuksia toiminnastaan kirjoittajana, opettajana ja opetusmenetelmien kehittäjänä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite