Kasvusijoittajan osakestrategiat

Kasvusijoittajan osakestrategiat

Opas aktiiviselle osakepoimijalle

Henri A. Blomster

Talous & johtaminen

ePUB

41,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523396265

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjoittaja toimii Salkkumedian hallituksen jäsenenä ja SalkunRakentajan analyytikkona. Tämän lisäksi kirjoittaja istuu Ocuspecto-nimisen terveysteknologiayrityksen Advisory Boardissa ja on Seeking Alpha kontribuuttori.

Kirjoittajalla on 20 vuoden kokemus suorasta osakesijoittamisesta ja hän on aiemmalta koulutukseltaan solubiologian tohtori. Aiemman koulutuksensa kautta kirjoittajalla on kokemusta niin sanottujen verkostojen tutkimisesta ja tuntee verkostoteorian perusteet. Kirjoittaja opiskelee rahoitusta Aalto-yliopistossa ja hän on muun muassa esiintynyt vieraspuhujana Helsingin yliopistolla otsikolla "Uneven Distribution of Growth. Mechanisms and Implications". Kirjoittaja on voittanut työstään useita palkintoja, kuten Medix-palkinnon, PhDs to Business Life case-kilpailun, sekä Aalto Crossroads case-kilpailun.
Henri A. Blomster

Henri A. Blomster

Tämä kirja esittelee kasvuosakkeisiin perustuvan sijoitusfilofian, josta käytetään nimitystä "todellinen kasvusijoittaminen". Sijoitusfilosofiaan soveltuvia osakkeita kutsutaan nimellä "todelliset kasvuosakkeet". Nämä osakkeet eivät ole sen todellisimpia kuin muutkaan osakkeet. Termin tarkoistus onkin lähinnä erotella pitkäikäiseen tasaiseen kasvuun kykeneviä yrityksiä muista osakeryhmistä. Näitä muita osakeryhmiä ovat esimerkiksi 1) puhtaasti korkeaan hintaan perustuva kasvuosakkeen määritelmä, 2) sykliset osakkeet ja 3) korkean riskin osakkeet. Yksi tämän kirjan viesteistä onkin, että kaikki korkeamman riskin osakkeet eivät ole luonteeltaan samanlaisia, ja että niissä on perustavanlaatuisia eroja.

Digitaaliset tuotteet ja internet muuttavat maailmaa. Tämäkin kirja on kirjoitettu e-kirjaksi tavalla, jossa e-kirjan mahdollisuudet on hyödynnetty täyteen mittaansa. Värikuvat ovat painettuna kalliita, mutta näytöllä halpoja. Kirja sisältää myös useita linkkejä hyödyllisiin videoihin. Tätäkään ei olisi mahdollista toteuttaa perinteisen kirjan formaatissa. Digitalisaatio koskettaa kaikkia yrityksiä, mutta toisia yrityksiä se koskettaa enemmän kuin toisia. Kun yritykset muuttuvat, muuttuvat myös liiketoimintasuunnitelmat. Digitaalisten tuotteiden muuttuvat kustannukset ovat aivan eri luokkaa verrattuna perinteisiin fyysisiin tuotteisiin. Tällä on merkitystä paitsi yritysten ansaintalogiikalle, myös sijoittajien käyttämien tunnuslukujen merkitykselle. Yksi kirjan teema onkin tuoda esiin esimerk

Kappaleiden loppuun on koottu kappaleen teemaa käsitteleviä alunperin SalkunRakentajassa julkaistuja artikkeleita ja analyysejä. Tätä kautta lukija saa astetta monipuolisemman käsityksen kirjassa käsitellyistä teemoista. Eri yhtiöistä tehtyjen analyysien pohjalta lukija voi saada konkreettisen käsityksen siitä miten kirjassa esiteltyjä asioita voi sijoituspäätöksissään huomioida. Artikkelit on valittu siten, että niissä esitellään myös hieman keskenään vastakkaista nälökulmaa samaan asiaan. Uskoisin sen auttavan lukijaa luomaan omaa käsitystään.

Tämä kirja ei ole täydellinen sijoittamisen opas, koska se keskittyy yhteen sijoitusteemaan. Kirjassa toki sivutaan muita sijoittamisen strategioita, mutta osakesijoittamisen untuvikoille suositellaan lisäksi muihin strategioihin keskittyviä teoksia kuten Kim ja Tom Lindströmin Onnistu osakemarkkinoilla, Marko Erolan Paras sijoitus itsepuolustusopas sijoittajille, sekä Karo Hämäläisen ja Jukka Oksaharjun Sijoita kuin guru.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite