Kasvien viisaus, kivien muisti

Kasvien viisaus, kivien muisti

Mestari Hilarionin viisautta 3

Erkki Lehtiranta, Leena Niemelä

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Pehmeäkantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789526927800

Kustantaja: Smiling Stars

Julkaistu: 12.08.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kasvien viisaus, kivien muisti on kirjan muotoon puettu kertomus Suomen luonnon kätketyistä värähtelyominaisuuksista. Luonto puhuu ystävilleen monin tavoin, joista värähtelyjen ja energioiden kieli on yksi. Samalla kirja jatkaa Mestari Hilarionina tunnetun henkisen opettajan antaman tiedon tuomista julkisuuteen. Hilarionin opetuksista kootun sarjan edellisten osien Suomen luonnon valkoista magiaa (2007) ja Astrologia ja Henkinen Tie (2008) tavoin Kasvien viisaus, kivien muisti viitoittaa reitin henkisempään todellisuuskuvaan ja maailmankäsitykseen, jossa ovat läsnä myös todellisuuden korkeammat ulottuvuudet ja ihmisen henkinen rakenne.
Kaikki mikä on värähtelee. Näitä orgaanisen ja ei-orgaanisen maailman värähtelyitä voidaan tallentaa veden muistiin. Erilaisilla
värähtelyuutteilla on jo vuosikymmenten perinteet länsimaisessa täydentävässä lääkinnässä, jota kutsutaan värähtelylääkinnäksi.
Kirjassa esiteltyjen 60 kukka- ja kiviuutteen vaikutukset ulottuvat kuitenkin kauaksi hoitavien vaikutusten ulkopuolelle. Uutteiden
energiat aktivoivat mm. luovaa, taiteellista puoltamme ja henkisiä kykyjämme ja auttavat meitä ymmärtämään paremmin ihmisenä
olemisen tiedettä ja taidetta sekä paikkaamme ja merkitystämme elämän kokonaiskudelmassa. Tervetuloa elämäsi löytöretkelle!
Erkki Lehtiranta

Erkki Lehtiranta

FM Erkki Lehtiranta on kirjailija, kouluttaja, astrologi ja kukkaterapeutti, jolla on pitkä kokemus kukkauutteiden ja jalokivieliksiirien käytöstä, kouluttamisesta ja tekemisestä ympäri maailmaa. Hän on kirjoittanut yhdessä Leena Niemelän kanssa aiheesta kaksi kirjaa, Suomen luonnon valkoista magiaa (2007) sekä Kasvien viisaus, kivien muisti (2009), josta nyt julkaistaan uusi painos.

Leena Niemelä

Leena Niemelä

Leena Niemelä on tehnyt, tutkinut ja kouluttanut kukkauutteiden ja jalokivieliksiirien tekemistä parinkymmenen vuoden ajan ja julkaissut yhdessä Erkki Lehtirannan kanssa aiheesta kaksi kirjaa, Suomen luonnon valkoista magiaa (2007) sekä Kasvien viisaus, kivien muisti (2009), josta nyt julkaistaan uusi painos.

 Smiling Stars

Smiling Stars (Ed.)

Smiling Stars on keskittynyt henkisen tietoisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen mm. kirjallisuuden ja koulutusten välityksellä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite