Kastanjapuiden varjossa
Suosittu

Kastanjapuiden varjossa

Romaani

Sirkku Zonzi

Romaanit & novellit

Kovakantinen

244 sivua

ISBN-13: 9789522868046

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.02.2014

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
27,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuinka turvalliselta tuntuikaan olla siinä Alfon lähellä. Clementinan täytyi myöntää itselleen, että mies oli puoleensavetävä. Alfo katseli punaisia ruusuja, jotka nuokkuivat terälehdet avoimina aitaa vasten. Hän katsoi naista vierellään, eikä voinut olla vertaamatta tätä ruusunkukkaan, yhtä avoin, yhtä kaunis ja lämmin.

Kirjassa eletään 1900-luvun alkua toscanalaisessa pikkukylässä. Veljekeset Clemente ja Domenico ovat lähdössä Amerikkaan. Tarinassa seuraillaan veljesten polveilevaa matkaa, työntäyteistä elämää Chicagossa ja uusien ihmissuhteiden syntymistä. He palaavat takaisin kotikylään, josta Clemente löytää elämänsä rakkauden. Kastanjapuiden täyttämillä vuorten rinteillä eletään onnellista aikaa, kunnes espanjantauti löytää tiensä syrjäiseen kylään ja valitsee uhrinsa.
Sirkku Zonzi

Sirkku Zonzi

Sirkku on syntynut sodan loppuvaiheessa Vihdissä. Päästyään eläkkeelle Helsingin kaupungin kaupunkisuunnitteluvirastosta hänelle liikeni aikaa sukeltaa kirjoittamisen ja sen täydennysopiskelun mielenkiintoiseen maailmaan.
Ensimmäisenä valmistui omaelämäkerta Aurinkokunnaita kohti v. 2008. Sitä seurasivat runokokoelmat Asfalttikellot v.2009 sekä Lasiperhonen v. 2012.
Kastanjapuiden varjossa on hänen esikoisromaaninsa.


Website: www.sirkkuzkirjailija.jimdo.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite