Kaskaita ja kappalaisia

Kaskaita ja kappalaisia

Romaani

Arto Kuivanen

Romaanit & novellit

Kovakantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789524982566

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.09.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,14 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suonsilmäkkeen synkkä salaisuus piinaa atk-suunnittelija Arvo Sakari Eskolaa. Hänen on pakko kertoa tietonsa viranomaisille. Se helpottaisi ja rauhoittaisi myös omatuntoa. Arvo tekee ilmiannon nimettömänä, mutta kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Hänen on vielä kerran palattava maalaiskylään, jossa oli edellisenä kesänä kokenut kauhunhetkiä. Tapahtumat etenevät vauhdilla ja Arvo uppoutuu yhä syvemmälle oudon kylän suljettuun maailmaan. Uteliaisuus ja halu tietää saavat hänet käyttämään myös eriskummallisia keinoja.

Arto Kuivasen toinen romaani "Kaskaita ja kappalaisia" jatkuu siitä, mihin esikoinen "Silmäke" jäi. Hersyvällä huumorilla höystetty tiivistunnelmainen kuvaus hullusta kylästä ja sen kylähulluista ihmisistä yllättää aina uudelleen ja saa lukijan viihtymään viimeiselle sivulle asti.
Arto Kuivanen

Arto Kuivanen

Website: www.artokuivanen.net

Omaperäinen maalaistarina täynnä yllätyksiä

Ylä-Satakunta

maaliskuuta 2010

Kaskaita ja kappalaisia on Parkanosta kotoisin olevan, hämeenkyröläisen Arto Kuivasen toinen romaani. Kirja on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle Silmäkkeelle. (...) Silmäkkeen ja Kaskaita ja kappalaisia juonessa on mukana tavallisia maalaisihmisiä, mutta soisilla seuduilla näyttäytyy myös mielikuvituksellisia hahmoja, joista tarunomaisin lienee näkki. Fantasiasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan tarinan uskomattomimmatkin käänteet saavat aikanaan järkevän selityksen. (...) Antoisat henkilöt ja tapahtumien jatkuva yllätyksellisyys tekevät uutuuskirjasta mukavan lukukokemuksen. (...) Kuivasen kertomus Luikunkulmalta tuo hyvän mielen aina aivan loppurivejä myöten, jossa lukija vielä kertaalleen kokee yllätyksen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite