Karvakäsi José - ja muita tarinoita

Karvakäsi José - ja muita tarinoita

Tommi Aulasmaa

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

164 sivua

ISBN-13: 9789523394469

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.11.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
-Olen normaali keski-ikäinen mies ja voisi hyvinkin sanoa minun olevan myös keskiverto suomalainen mies.

Tähän lainaukseen Tommi Aulasmaan novellista Venuksen ylikulku voi tiivistää myös hänen novelliensa päähenkilön kuvan. Periaatteessa. Mies aviopuolisona, isänä, poikana. Mies työssä. Mies etsintäkuulutettuna.

-Vaimo oli tottunut vuosien varrella Henrikin outouksiin, mutta tämä oli kaiken huippu, tällaista hän ei ollut vielä nähnyt.

Lainaus novellista Pakastettu joulu paljastaa lukijalle, että normaalin ja keskiverron miehen elämä on kaikkea muuta kuin arvattavaa.

Tommi Aulasmaa saa lukijansa viihtymään niin kuin mukava seuramies, jolla on myös aina sanottavaa. Milloin hän saa nauramaan, liikuttumaan, pohtimaan, milloin taas yllättymään. Hän taitaa arkirealismin ulkopuolelle heittäytymisen ja hän käyttää tyylikeinona hyperbolaa, ts. voimakkaan liioittelevaa ilmaisua korostaakseen ja tehostaakseen novellinsa sanomaa.

Aulasmaan ääni kuuluu lempeän humoristisena ja viisaana kokoelman jokaisessa tarinassa.
Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa (s.1971) on vantaalainen harrastekirjoittaja. Tommi on aina tykännyt kirjoittamisesta, mutta varsinainen sykäys aktiivisempaan kirjoittamiseen syntyi Vantaan sanataidekoulun kirjoittajaryhmissä. Kirjoittajaryhmien yhteisten antologioiden jälkeen syksyllä 2016 ilmestyi ensimmäinen omakustanne Karvakäsi-José - ja muita tarinoita. Keväällä 2018 ilmestyi Lehmänpotkun koulu - ja muita tarinoita. Kirjat koostuvat novelleista samoin kuin syksyllä 2019 ilmestyvä Ei pysynyt pinnalla Karjalainen. Tommi on kokeilemassa uutta aluevaltausta, sillä työalla on romaani, joka toivon mukaan ilmestyy parin vuoden päästä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite