Kapuan kanssa keittiössä

Kapuan kanssa keittiössä

Aitoja makuja maailman kotikeittiöistä

Minna Pii , Kapua Aidventures (Ed.)

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

3,8 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528012351

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.04.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kapuan kanssa keittiössä sisältää reseptejä Kapua hyväntekeväisyyskohteiden maiden ruokalajeista. Niistä joita tavallisessa kodissa syödään.
Kapua kohdemaina on tähän mennessä vierailtu Tansaniassa ja Keniassa, Nepalissa, Malawissa, Guatemalassa, Etiopiassa, Boliviassa ja Kirgisiassa.
Minna Pii

Minna Pii

Minna Pii on kokki ja kapuaja vuodelta 2017. Kohdemaana oli vuonna 2017 Kirgisia.

Kapua Aidventures

Kapua Aidventures (Ed.)

Kapua kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille.Vuodesta 2006 lähtien on Kapuamalla kerätty yli 800 000 euroa kehitysmaiden ihmisten ja luonnon hyväksi. Varat kanavoidaan kohteisiin luotettavien ja tunnettujen suomalaisten järjestöjen kautta. Kapuan kumppanijärjestöinä ovat toimineet mm. Ylen Hyvä säätiö, Pelastakaa Lapset ry, Väestöliitto, WWF Suomi, Taksvärkki ry ja Kynnys ry.

Kapua on tarjonnut yli 200 suomalaiselle mahdollisuuden osallistua kansainväliseen kehitysyhteistyöhön. Kapuajat ovat tavallisia ihmisiä, joita yhdistää halu auttaa kehitysmaita ja kokeilla omia rajojaan. Osallistujat valitaan avoimen haun kautta mukaan. Noin 15 henkinen ryhmä Kapuajia kerää varoja vuosittain vaihtuvalle hankkeelle ja matkaa tämän jälkeen tutustumaan avustuskohteisiin, jonne keräysvaroja kanavoidaan. Matkan aikana ryhmä kohtaa myös hankkeen fyysisen haasteen, vuorelle nousun.

Kapua on osallistujille unohtumaton kokemus ja Once in a Lifetime - matka. Järjestöille Kapua on tehokas varainhankinnan väline ja kanava tuoda esiin tärkeää työtä, jota kohdemaissa tehdään. Yrityksille Kapua tarjoaa mahdollisuuden laajaan näkyvyyteen hyvän asian tukijana. Suurimpia hyötyjiä ovat kuitenkin kehitysmaiden ihmiset, joiden oloja voimme keräysvaroilla merkittävästi parantaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite