Kapteeni Krantun numerojahti

Kapteeni Krantun numerojahti

Toiminnallinen merirosvoseikkailu esi- ja alkuopetukseen sekä koteihin

Pasi Suvanto

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

140 sivua

ISBN-13: 9789515689153

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.12.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
36,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kapteeni Krantun numerojahti on jännittävä, toiminnallinen ja opettavainen seikkailutarina esi- ja alkuopetukseen sekä lukemiseksi koteihin.

Mukaansatempaavassa tarinassa seikkaillaan merirosvokapteeni Krantun mukana kaupungissa, merellä ja jännittävällä saarella. Krantun lisäksi tarinassa seikkailevat jo aikaisemmasta, "kirjainjahti"- tarinasta tutut hahmot, papukaija Polli sekä hassunhauska laivakokki Konstantin Nopoli.

Matematiikkapainotteisessa tarinassa etsitään ja opitaan numeroita, ratkaistaan salasanomaa sekä koodia numerolukkoon. Seikkailun ja yhdessä tekemisen siivittäminä harjoitellaan erilaisia matemaattisia taitoja, kuten lukujonoa, hahmottamista, luokittelua, sarjoittamista, mittaamista sekä yhteen- ja vähennyslaskun alkeita.

Matemaattisten toimintatehtävien lisäksi seikkailutarina sisältää liikunnallisia seikkailuideoita sisälle ja ulos. Myöskään kädentaitoja ei ole unohdettu, vaan kirjassa on runsaasti erilaisia merirosvoihin liittyviä askarteluja ja toimintaehdotuksia.

Erilaiset vihjelorut ja riimittelyt haastavat seikkailijat miettimään ratkaisuja yhdessä.

Seikkailu on helposti toteutettavissa erilaisten lapsiryhmien kanssa. Tehtäväosiot ovat muutettavissa, mutta seikkailun voi toteuttaa myös suoraan tämän kirjan ohjeiden ja vinkkien avulla.

Tervetuloa seikkailemaan Kapteeni Krantun ja hänen miehistönsä kanssa!
Pasi Suvanto

Pasi Suvanto

Pasi Suvanto on (s. 1976) liperiläinen lastentarhanopettaja. Hän on työskennellyt päiväkodeissa suurimman osan työurastaan, ja viimeisen kolmen vuoden ajan esiopetusryhmässä opettajana.

Pasi Suvanto on kirjoittanut kaksi esi- ja alkuopetuksen tietokirjaa, Kapteeni Krantun kirjainjahti ja Kapteeni Krantun numerojahti.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite