Kapteeni Krantun kirjainjahti

Kapteeni Krantun kirjainjahti

Toiminnallinen merirosvoseikkailu esi- ja alkuopetukseen sekä koteihin

Pasi Suvanto

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

100 sivua

ISBN-13: 9789523396500

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.03.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kapteeni Krantun kirjainjahti on hauska, toiminnallinen ja opettavainen seikkailutarina esi- ja alkuopetukseen sekä kotilukemiseksi. Mukaansatempaavassa tarinassa matkustetaan merirosvokapteeni Krantun mukana maalla, merellä ja jännittävällä saarella. Krantun lisäksi tarinassa seikkailee myös monia muita hahmoja, kuten puhuva ja lukutaitoinen papukaija Polli sekä hassunhauska laivakokki Konstantin Nopoli.

Tarinan tiimellyksessä etsitään ja opitaan kirjaimia, seikkaillaan ja tehdään erilaisia kädentaidollisia tehtäviä. Seikkailussa harjoitellaan ongelmanratkaisutaitoja yhdessä toimien. Tarina sisältää runsaasti hauskoja vihjeloruja ratkottaviksi.

Voit toteuttaa seikkailun sanantarkasti tarinan mukaisesti tai muuttaa loruvihjeet ja aarteen vihjesanan oman ryhmäsi tarpeita vastaaviksi kirjan ohjeiden avulla.

Yhdessä tekemisen riemu ja oppimisen ilo kuuluvat tähän tarinaan! Tervetuloa seikkailemaan yhdessä kapteeni Krantun ja hänen miehistönsä kanssa!
Pasi Suvanto

Pasi Suvanto

Pasi Suvanto on (s. 1976) liperiläinen lastentarhanopettaja. Hän on työskennellyt päiväkodeissa suurimman osan työurastaan, ja viimeisen kolmen vuoden ajan esiopetusryhmässä opettajana.

Pasi Suvanto on kirjoittanut kaksi esi- ja alkuopetuksen tietokirjaa, Kapteeni Krantun kirjainjahti ja Kapteeni Krantun numerojahti.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite