Kapinallisesta Isän tyttäreksi

Kapinallisesta Isän tyttäreksi

Maila Kettunen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

3,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528052111

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.02.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mikä on elämän tarkoitus? Millainen minä todella olen – kaikkien naamioitteni alla? Sanotaan, että etsivä löytää. Se on totta. Tässä oma elämäkerrassa kerrotaan, kuinka Maila etsi ja löysi vastauksia. Lopulta löytyi sekin, mitä Maila ei tiennyt pitkiin aikoihin etsivänsä. Hänet löydettiin. Mikä se oli, selviää kirjasta. Se jokin, jonka myötä muutkin kysymykset saavat vastauksen ja elämästä tulee jännittävä seikkailu. Maila oppii nauttimaan elämästä ja on siitä kiitollinen.

Palaute 25-vuotiaalta sukulaispojalta: ”Kirja oli kiehtovaa luettavaa.”
Maila Kettunen

Maila Kettunen

Kirjailijana Maila on aloittelija. Tämä on hänen ensimmäinen kirjansa. Kirjoittaminen on aina ollut hänelle helppoa. Keskikoulussa Maila koki luokassa tilanteen, jossa koko luokka nauroi hänelle ja sen seurauksena hänestä tuli tuppisuu vuosikausiksi. Hän oli koulussa myös kapinallinen ja häirikkö. Mutta kirjoittaa hän osasi. Esseevastauksista heltisi 7 -8, vaikkei itse asiasta olisi ollut hajuakaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite