Kapinakylä tänään

Kapinakylä tänään

Elinvoimainen Mäntsälä

Anneli Kankaanpää

Matkailu & maantiede

Kovakantinen

152 sivua

ISBN-13: 9789524989350

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.05.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo Mäntsälän kehityksestä ja kuinka se on verrannollinen maamme muihin kuntiin kuntarakenteen muuttuessa ja valtion palvelujen keskittämisestä kuntiemme yhteispalvelupisteisiin. Palvelut eivät häviä vaan muuttuvat, joten tulokset näkyvät vasta pitkällä aikavälillä. Eräänä aiheena tuodaan esille saneeraushanke Kiinteistö OY Mäntsälänraitti. Se on dokumentti yhtiön 30 vuotta tekniikaltaan aikaansa jäljessä olevan kiinteistön peruskorjauksesta kuvakoosteineen. Mukana on noin 20 rakennusalan yrittäjää Lahden ja Uudenmaan alueelta. Teos on totuuteen perustuva, rakentajille, rakentajalle, vuokralaiselle ja tavalliselle ihmiselle suunnattu tietopaketti useine lainmukaisine neuvoineen.
Anneli Kankaanpää

Anneli Kankaanpää

Olen maanviljelijän tytär Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta. Ensimmäinen parkaisuni kuului nurkkakamarin
hämärässä vuonna 1953. Muutin vanhempieni kanssa Uudellemaalle ollessani 11-vuotias. Opiskeluaikani vietin Nummelassa jossa 19-vuotiaana aloitin toimittajan urani sanomalehti Luoteis-Uusimaassa. Sittemmin toimin parissakymmenessä uusmaalaisessa sanomalehdessä joka paikan ”höylänä” ja vapaana freelancerina tein juttuja useisiin aikakausilehtiin.
Kustantamaani kerran viikossa ilmestyvää Mäntsälän ja Pornaisten Viikko-Uutisia hoidin päätoimittajan ominaisuudessa viisi vuotta. Sen ohessa oli myös mainosjakeluyritys. Lehtitöiden lisäksi kirjoittelin dokumentteja
kolmeen Mäntsälä-Seuran kirjaan ja autoin ne painokuntoon.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite