Kalamies ja Mannerheim

Kalamies ja Mannerheim

Ensirakkaus

Matti Huovinen

Romaanit & novellit

ePUB

208,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523305021

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.06.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan tapahtumat sijoittuvat etupäässä Tenon latvavesille ja Helsinkiin. Sodankylä on myöskin keskeinen paikka kirjan tapahtumille. Siellä huomaa nuori kalamies sairastuneensa parantumattomaan tautiin. Ensirakkauteen.
Vuodet vierivät ja kalareissut lisääntyvät. Eräällä Tenon matkallaan kuulee kalamies todelta vaikuttavan tarinan eräästä kuuluisammasta kalamiehestä joka oli sairastunut aikoinaan samaan parantumattomaan sairauteen. Ensirakkauteen.
Marsalkka Mannerheim.
Vielä "näppi"sata vuotta taaksepäin syytettiin Lappalaisia salaisesti tapahtuvista noita menoista. Muutamia vuosikymmeniä taaksepäin kuuli vielä Lohijokien leirinuotioilla tarinoita Lappalaisten noita menoista, mutta monikaan kuulija ei niihin uskonut. Nuori kalamieskin hymähteli moisille jutuille, mutta joutui myöhemmin muuttamaan mielipidettään. Sillä eräänä valoisana kesäyönä nousi kirkkaaseen kosken peiliin kuva keltatukkaisesta tytöstä nuoruus vuosilta. Se oli alku tapahtumille, joita kalamies piti totena ja yhtä olemassa olevina kuin Helsingin Rautatie asemaa.
Matti Huovinen

Matti Huovinen

Eläkeläinen, joutomies. Ehkä kaukaista sukujuurta kuuluisammalle kirjailija Huoviselle. Työskennellyt monta vuosikymmentä Ruotsissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite