Kaipuun sävyjä

Kaipuun sävyjä

Heidi Kenonen

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

84 sivua

ISBN-13: 9789522867872

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.11.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
33,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Niin kuin jokainen aamu, jokainen ilta, jokainen päivä ja jokainen yö on erilainen, on myös jokainen ihminen erilainen. Jokaisen oma elämänpolku ja ajatus on ainutlaatuinen. Kaipuun sävyjä kertoo yhden elämänpolun tarinan, se on kertomus runon ja kuvan muodossa, kertomus menetyksestä, kaipuusta, surusta ja toipumisesta. Veljen itsemurha, isän kuolema, keskenmeno, ja raskauden toteutumaton toive ovat kaikki kirjailijan omakohtaisia kokemuksia. Kaipuun sävyjä- kirja on aito kuvaus tunteista, joita sureva, läheisen menettänyt henkilö kokee matkalla surun pimeydessä, kohti ensimmäisiä valon pilkahduksia. Se on vahva kuvaus surun synkistä hetkistä, menetyksen viiltävästä kivusta, ja hiljaisesta kaipauksesta. Se kertoo myös toivon ensi säteistä. Surussa elää aina pieni toivo valosta ja paremmasta huomisesta, vaikkei sitä aina tunnu löytyvän. Suru on kuin meren aallokko, vaihteleva ja monisävyinen kaikkine kuohuineen ja aallonpohjineen. Jokaisen suru on oma, ainutlaatuinen ja oikea.
Kaipuun sävyjä tuo toivoa ja lohdutusta asioissa, joita on vaikea puhua ja käsitellä. Kuvat ovat kirjailijan valokuvaamia, ja ne antavat jokaiselle lukijalle tilan tuntea ja antaa ajatuksen lentää.
Heidi Kenonen

Heidi Kenonen

Heidi Kenonen on vuonna 1973 syntynyt, Vantaalta kotoisin oleva lähihoitaja. Kaipuun sävyjä on hänen esikoisteoksensa. Hän on menettänyt veljensä itsemurhan kautta, ja on adoptoitu vauvana.
Hänen elämänsä varrella on tapahtunut myös isän kuolema sekä keskenmeno.

Website: www.heidikenonen.jimdo.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite