Kaipuun kylmä syli

Kaipuun kylmä syli

Mariel Aho

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

348 sivua

ISBN-13: 9789528069348

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.01.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vuosia sitten eronnut Elisa Pajamaa löytää internetin deittipalstalta miehen ja lähtee tätä tapaamaan Häkinsalmelle, Kainuun syrjäisimpään korpikylään. Metsän keskellä vaatimattomissa oloissa asuva Daniel Pääkkönen on erikoinen ja moniulotteinen persoona, ja kaiken lisäksi taiteilija, joten Elisalle on tiedossa runsaasti haasteita. Hän ihastuu Danielin lisäksi koko Särkän ränsistyneeseen maatilaan, ja siihen, miten Kainuussa kaikki on niin erilaista kuin hänen kotipuolessaan Hämeessä.
Elisa saa olla varpaillaan milloin taloon tunkeutuvan hiipparin, milloin lähitienoolla perimätiedon mukaan vaeltavien aaveiden takia. Lupaavasta alusta huolimatta Elisan ja Danielin välille ei synny tasapainoista suhdetta, vaan tunteet ja tilanteet vaihtuvat tiuhaan tahtiin elämän heitellessä pariskuntaa eri suuntiin.
Vaikka rakkaudenkaipuu pitää Elisaa tiukasti otteessaan, hän kokee vaikeuksien keskellä saavansa apua ylhäältä, ja usko onkin yksi kirjan keskeisistä teemoista.
Mariel Aho

Mariel Aho

Mariel Aho on 57-vuotias nykyisin hämeenlinnalainen runoilija-kirjoittaja. Hän on julkaissut runokokoelman Tulisydän, pikisydän vuonna 2020, ja nyt on vuorossa hänen esikoisromaaninsa Kaipuun kylmä syli. Romaanin tekstiin kirjoittaja on saanut innoituksensa rakkaudesta Kainuun ihmisiin ja luontoon. Aho on asunut useilla eri paikkakunnilla Etelä-Suomessa, mm. Helsingissä ja Hämeenlinnassa, ja saanut vaikutteita kirjoittamiseen monista eri lähteistä. Kirjoittaja on asunut joitakin vuosia myös Kainuussa, jossa koko teksti sai alkunsa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite