Kaiken se kestää

Kaiken se kestää

Uma Karma

Nuortenkirjat

Pehmeäkantinen

320 sivua

ISBN-13: 9789524981590

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 20.01.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,14 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Skeittausta rakastava Tuukka pitää salaa urheiluluokkaa käyvästä Luukaksesta. Luukaksen elämä pyörii harrastusten ympärillä konservatiivisten vanhempien asettaessa jatkuvasti paineita poikansa harteille. Hämmentävät tunteet kääntävät molempien maailman ylösalaisin ja ahdasmielinen kasvuympäristö tuo kielletylle suhteelle omat ongelmansa. Rakkaus ei kysy lupaa saapuessaan, mutta kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

Kaiken se kestää on elämänmakuinen kuvaus kahden lukioikäisen pojan ystävyydestä ja rakkaudesta, myötä- ja vastoinkäymisistä.
Uma Karma

Uma Karma

Uma Karma on syntynyt Kymenlaaksossa vuonna 1984. Takana on toistaiseksi ylioppilastutkinto ja kaksi vuotta graafista suunnittelua sekä verkkoviestintää. Kirjoittamisen ohella neiti Karmaa kiinnostaa digitaalinen kuvataide ja elokuvat. Hän työskentelee lehtiavustajana ja haaveilee urasta lastentarhanopettajana.

Website: www.umakarma.net

Kuka ihmeen Uma Karma?

Turun Sanomat

toukokuuta 2009

Muutama kuukausi sitten julkaistua Kaiken se kestää-nuorisokirjaa ylistetään netin keskustelupalstoilla ahdistavaksi, kauniiksi ja liikuttavaksi. Tarina kuvaa konservatiivisesta perheestä ponnistavan Luukaksen ja skeittausta harrastavan rämäpään Tuukan edesottamuksia aina nuoreen aikuisuuteen asti. Ensiksi poikien välille syntyy ihastus, sitten saapuu rakkaus. Väliin mahtuvat pikku kaupungin ihmisten ahdasmielisyys ja ennakkoluulot sekä joukko ylitsepääsemättömiä vastoinkäymisiä. Tarina on rakennettu realistisesti kiinni nykyarkeen.
Kahden lukiolaispojan välisestä ystävyydestä kertova kasvukertomus ei ole teemaltaan uusi, mutta teksti tuntuu pysäyttävän lukijansa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kestääkö poikien suhde kuitenkaan aivan kaiken?

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite