Kaiken keskellä yksin

Kaiken keskellä yksin

Marja-Liisa Vilhunen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

192 sivua

ISBN-13: 9789528049159

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.09.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaiken keskellä yksin -kirjan novellit ovat fiktiota, mutta inspiraatio kirjoittamiseen syntyi ihmisten arjesta, tiedotusvälineiden isoista ja pienistä uutisista sekä ihmisten kokemuksista. Jokaisen tarinan taustalla on todellinen tapahtuma, joka mehevöityy fiktiolla. Novellien henkilöiden elämään kuuluu tunteiden kirjo, joka sisältää sekä iloa että yksinäisyyttä ja ahdistusta. Novellit eivät ole pelkkää synkistelyä, vaan huumori on mukana kerronnassa. Tarinoita yhdistävät vanhukset, joiden lisäksi ääneen pääsevät myös nuoret ihmiset, vanhusten läheiset ja hoitajat. Ehkä teksti saa lukijan miettimään yhteiskunnassa vallitsevia arvoja. Nähdäänkö vanhus vain kulueränä, jolloin hänelle valitaan viimeiseksi kodiksi kilpailutuksella löydetty halvin hoitopaikka?
Marja-Liisa Vilhunen

Marja-Liisa Vilhunen

Marja-Liisa Vilhunen on Siilinjärvellä asuva erikoissairaanhoitaja, joka työskenteli 39 vuotta psykiatrisilla osastoilla. Kirjoittamisharrastus johti Jyväskylän yliopiston luovan kirjoittamisen opintoihin. Vilhunen on ollut yli 20 vuotta Pohjois-Savon Kirjallinen Yhdistys Vestäjät ry:n jäsen.

Kaiken keskellä yksin -kirjan novellit ovat syntyneet todellisten tapahtumien pohjalta, mutta höystetty fiktiolla. Hoitajan arkipäivä -tietokirja (Reuna 2016) sisältää hoitajan hiljaista tietoa ja kertoo hyvästä hoidosta potilaiden ja hoitajien näkökulmasta. Kirjassa ennustetaan hoitajapulaa, sillä huono palkka ja työolot ajavat hoitajia vaihtamaan ammattia. Vilhusen novelleja ja runoja on mukana Reunan ja Vestäjien kirjoissa. Lisäksi hän on kirjoittanut näytelmiä. Vilhusen tekstit ovat kantaaottavia ja kertovat elämästä, jota osa ihmisistä ei halua nähdä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite