Kahdeksan kaunista

Kahdeksan kaunista

Markku Heino

Klassikot & runot

ePUB

332,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528015017

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kahdeksan kaunista on nimeensä viitaten runoilija Markku Heinon kahdeksas runokokoelma. Kirjan tekstit tuovat rakkaudellisuuden lähelle ihoa ja unta. Niin lähelle kuin haihtuvan voi tuoda ilman, että siitä jää jälkeen vain värisevä lämmön vaihtelu ennen unohdusta.

Kaiho tanssii runoilijan mielenmaisemassa viipyen välillä tummien sävyjen laaksoissa päätyen aina tunnelmaan, jossa kävelet kuin sateen jälkeen metsäaukealla, valmiina kaiken nostavaan uuden tuoksuun.
Markku Heino

Markku Heino

Syksyllä 2020 forssalaistunut runoilija Markku Heino on kirjoittanut kahdeksan runokokoelmaa ja yhden novellikokoelman sekä toimittanut yhden kilpailurunokokoelman.

Kirjoittaja ammentaa elämyksiä ja innoitusta teksteihinsä luonnosta, hyvien ihmisten kohtaamisista ja elämäntarinoista. Rakkaudellisuus ja romantisointi on kerronnan voimavara. Maailma ja sen ilmiöt valottuvat omintakeisen herkkyyden lävitse. Suhde sanoihin ja ilmaisuun on luovan notkea ja maailmankuvan kaarissa pyöristyvä.
Voit löytää teksteistä sanoja, joita et löydä mistään kielioppikirjoista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite