Kätketyt kirjat

Kätketyt kirjat

Wezierin kirjat I

Paula Kouki, Marjut Häkkinen

Romaanit & novellit

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523391833

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.06.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rhazin valtakuntaa hallitsee kuningatar Calara, jolla ei ole perillistä. Vaikutusvallasta Rhazin valtaistuimen takana kamppailee kaksi järjestöä, Aichen, jonka jäsenet ovat vannoneet puolustavansa tietoa ja totuutta, sekä velhojärjestö Bazleth, jota johtaa vallanhimoinen Marabha.

Aichen on vuosia jäljittänyt kadonneita Wezierin kirjoja, joihin kätkeytyy mahtava taikuus. Vihdoin kirjat on paikannettu Jarn Gazin rauniokaupunkiin, ja Aichen valmistautuu lähettämään matkaan pienen joukon, joiden tehtävä on palauttaa kirjat järjestön haltuun.

Joukon johtajaksi on valittu nuori bardi Darw Ashan. Retki on Darwin tulikoe. Lisähaastetta bardin tehtävään tuo hänen neuvonantajakseen määrätty kunnianhimoinen ja älykäs velhonainen Gizyade, joka haastaa Darwin johtajuuden.

Darwin ja Gizyaden lisäksi matkaan lähtee neljä muuta. Nuori parantaja Cael, jolla on harvinainen verenseisauttamisen kyky, hänen veljensä Rajc, rehti ja vakaa sotilas, sekä räväkkä soturinainen Karinthea Artan. Seurueen kuudes jäsen on salaperäinen sainlei-haltia Eleanee, jonka mukanaolo on määrätty vanhoissa kirjoituksissa.

Pitkällä matkallaan kumppanukset kohtaavat niin vastoinkäymisiä kuin odottamattomia apureitakin. Päästyään lopulta perille Jarn Gaziin matkalaiset joutuvat huomaamaan ettei Kirjojen löytäminen olekaan aivan yksinkertaista. Etsinnöissä joutuvat koetukselle niin ystävyys, luottamus kuin rakkauskin. Kukaan ei palaa matkalta muuttumattomana.
Paula Kouki

Paula Kouki

Paula Kouki on elänyt mielikuvitusmaailmoissa lapsesta saakka.

Marjut Häkkinen

Marjut Häkkinen

Marjut Häkkinen on aina ollut intohimoinen lukija. Sittemmin hän keksi voivansa kertoa tarinoita myös itse.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite