Kärsimyksestä rakkauteen

Kärsimyksestä rakkauteen

Viktor Frankl Institute Finland, Tutkimuksia 2

Timo Purjo (Ed.)

Osa 2: Viktor Frankl Institute Finlandin tutkimuksia

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

292 sivua

ISBN-13: 9789523395435

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.01.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
40,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan tutkielmissa kuvaillaan, miten ihminen voi lieventää kokemaansa kärsimystä ja lisätä rakkautta elämäänsä suuntautumalla Viktor Franklin viitoittamalla tavalla arvokkaaseen ja tarkoituksentäyteiseen elämään. Viktor Franklin kehittämään filosofiseen oppiin perustuvia keinoja tarkastellaan sekä yleisellä, kaikille sopivalla tasolla, että erityisiin ikävaiheisiin ja elämäntilanteisiin liittyen. Artikkeleissa käsitellään lasten ja nuorten kasvatusta, avioerosta selviytymistä, narsististen yritysjohtajien auttamista ja aggressiivisen syövän kanssa elämistä.

No authors available.

Timo Purjo

Timo Purjo (Ed.)

Timo Purjo on Viktor Franklin filosofiasta väitellyt filosofian tohtori ja kansainvälisesti akkreditoitu logoterapeutti. Hän on myös logoterapeuttien kouluttaja ja Suomen Viktor Frankl Instituutin puheenjohtaja.
Timo Purjo on kirjoittanut ja toimittanut useita Viktor Franklin tarkoituskeskeistä filosofiaa ja teoriaa sekä logoterapiaa käsitteleviä kirjoja. Hänen logoteoriaan liittyviä artikkelejaan on julkaistu sekä kansainvälisissä että suomalaisissa tietokirjoissa ja tiedejulkaisuissa. Lisäksi hän luennoi säännöllisesti kansainvälisissä logoterapian ja eksistenssianalyysin kongresseissa.
Timo Purjon johtama Suomen Viktor Frankl Instituutti on ainoa suomalainen ja pohjoismainen koulutusinstituutti, joka on hyväksytty logoterapian kansainvälisen katto-organisaation International Association of Logotherapy and Existential Analysis'in akkreditoiduiksi jäseniksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite