Kädet täynnä

Kädet täynnä

Pekka Sjöblom

Romaanit & novellit

ePUB

312,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523399730

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.04.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on jatkoa kirjalle, tyhjät kädet. Se kertoo Ruhtinaskunnan asukkaiden elämästä sen jälkeen kun uusi sukupolvi on astunut heidän tilalle. Mutta ei heidänkään elämä ole vailla sisältöä. Uusia ihmisiä tulee mukaan. Myös uusia haasteita joihin on keksittävä ratkaisu. Miten Ruhtinas selviää kahden vaimonsa kanssa ja kuinka talaoudelliset ongelmat ratkaistaan. Siinä on suurena apuna Saku. Viisas ja osaava mies ratkaiseen monet pulmat. On vain yksi pulma. Mikä se voisi olla ?
Pekka Sjöblom

Pekka Sjöblom

Kun kirjoitan jotan käsikirjoitusta ,niin usein käy siten että aihe loppuu kesken. Silloin on syytä sulkea teksti pöytälaatikkoonja miettiä joku uusi aihe. Toisinaan taas aiheesta ei tule loppua ja silloin on sitä jatkettava. Jos en niin tekisi, jatkaisin kuitenkin teeman käsittelyä edellenkin. On ilmeisesti hyvä laittaa tekstit valmiksi, kuin se että autoo niitä mielessään. Näin ainakin olen miettinyt.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite