Kadonnut Havannassa

Kadonnut Havannassa

Timo Roune

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

248 sivua

ISBN-13: 9789523300316

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.08.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuuban kommunistinen vallankumous ja ydinsodan uhkan lähelle tuoma Kuuban ohjuskriisi olivat Kylmän Sodan aikalaisten sukupolvikokemus. Harmaiden Panttereiden ryhmä oli tullut havainnoimaan ilmeiseen murrosvaiheeseen tulleen saarivaltion elämää - "ennen kuin McDonalds ja Coca Cola pilaavat viimeisenkin aitouden uhmakkaan saarivaltion vallankumouksesta."
Kaikkien vallankumousten ikoni Fidel Castro oli kuollut edellisenä vuotena ja vallankumouksen saavutuksia ylläpitävä nuorempi veli Raúl oli ilmoittanut luovuttavansa presidentinviran nuorempaa polvea edustavalle seuraajalleen. Jopa arkkivihollinen Amerikan Yhdysvallat oli antanut signaaleja liki kuusikymmenvuotisen vihanpidon lieventämisestä pari vuotta aiemmin.
Maassa vallitsi yleinen toiveikkuus, jota tosin jo vaimensi vuodenvaihteessa USA:n presidentiksi valittu Donald Trump uhoten populistista viharetoriikkaa Meksikoa ja muita naapureitaan vastaan sisäpolitiikkansa ja henkilökohtaisen suosionsa käyttövoimaksi.
Harmaat Pantterit joutuivat vedetyksi mukaan tuntemattomaan peliin yhden jäsenistä kadottua mystisesti keskellä Havannan salsamusiikin sykkeen ja täyteläisen karibialaisen ruoantuoksun kyllästämää lounasaikaa. Poliisitutkimukset eivät osoita mitään rikokseen viittaavaa eikä viranomaisilta saa apua.
Harmailla Panttereilla on omat epäilynsä. Heille alkaa kertyä johtolankoja, joista hahmottuu kuvio, ilmeinen salaliitto.
He heittäytyvät haasteeseen kuin kadonnutta nuoruuttaan etsivä entinen mäkihyppääjä.
Timo Roune

Timo Roune

Timo Rouneen kirjallinen tuotanto kattaa ammattikirjallisuutta liiketalouden alalta, elämäkerrallisen kuvauksen kylän, tehtaan ja ihmisten yhteenkietoutuneista kohtaloista sodanjälkeisessä Suomessa. seuraavaksi ilmestyi matkakirjan tieltä 66. Viime vuosien tuotanto on painottunut pohtimaan ihmiskunnan energiatulevaisuutta ja fiktiivisesti siirtymätalousvaiheessa elävien kansojen kehityspolkuja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite