Kaaren kertomus

Kaaren kertomus

Ensimmäinen osa

Inna Airola

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

328 sivua

ISBN-13: 9789528000662

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.02.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
16,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kymmenen vehnävää Mantsinmäen murhaajasta


Kun Kaare Vilgarrinpoika tulee syytetyksi kylänsä seppäkisällin Herjan murhasta, kukaan ei usko häntä - viinaanmenevä isä kaikkein vähiten.


Kaare pakenee mukanaan siskopuolensa Ana ja tämän ystävä Raude, ja yhdessä he etsivät Herjan pojan, Dastoksen, jolla on kuitenkin omat suunnitelmansa.


Herjasta alkaa selvitä salaisuuksia, ja kohta Kaarekin ajautuu mukaan matkalle, joka vie hänet kauaksi kotiseuduilta, karkulaiseksi kaupunkiin ja kulkijaksi korpimaille.


Syksyn sumuja ja rahtunen romantiikkaa. Kaaren kertomuksen fantasiamaailma on saanut innoituksensa Suomen, Pohjolan ja Venäjän historiasta ja mytologiasta.


Pehmeäkantinen laitos
Inna Airola

Inna Airola

Inna Airola on kotoisin kuusimetsästä ja asuu kaukana pääkaupunkiseudulta katsottuna. Hän on koulutukseltaan humanisti ja kirjoittaa työn ohessa omapäisesti ja omakustanteisesti.

Inna Airola: Kaaren kertomus. Ensimmäinen osa

Todella vaiheessa -blogi

huhtikuuta 2020

Kaaren kertomus on Inna Airolan kolmiosainen indieromaani. Tarina alkaa, kun Kaare todistaa sattumalta seppäkisällin murhaa. Kaarea syytetään murhasta, ja välttääkseen vankilan Kaare pakenee kotikylästään. Hän lähtee päämäärättömälle matkalle, jonka aikana hän kohtaa monenlaisia vastaantulijoita. Kaaren kertomus on rautakautista matkafantasiaa matkan vuoksi, eivätkä sen hahmot välillä itsekään tiedä, minne he ovat matkalla. (...)
Omakustanteena Kaaren kertomus on ulkoisilta ominaisuuksiltaan hyvin tuotettu kokonaisuus. Sarjan osat ovat yhtenäisen näköisiä, kannet hienot ja siistit, taitto onnistunut ja kieli sujuvaa. Airola käyttää vivahteikasta suomea, jonka sanavalintoja oli mukava makustella. En bongannut lukiessani yhtäkään typoa tai taittoteknistä mokaa. Kirja näyttää hyvältä ja luo siten hyvän ensivaikutelman tarinasta, mikä ei aina omakustanteiden kohdalla ole itsestäänselvää.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite