Junttiluuserin päiväkirja

Junttiluuserin päiväkirja

T. H. Hukka

Romaanit & novellit

ePUB

732,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528007838

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Junttiluuserin päiväkirja on tarina Santeri Harakasta, itäisellä kuolemanvyöhykkeellä elävästä erityisherkästä nuoresta miehestä, joka asuu kolmen kaverinsa kanssa vanhassa maalaistalossa, syrjässä kaikesta. Masennukseen taipuvainen, ylivastuullinen nuorimies ei kaipaa elämäänsä muuta haastetta kuin selvitä oman päänsä kanssa yhteiskunnan laita-alueella. Mutta jos Sinä kaipaat psykologista haastetta, testaa itsesi lukemalla tämä tarina. Uskallatko haastaa käsityksesi siitä, mikä on juntti, ja kuka on luuseri? Oletko valmis kyseenalaistamaan käsityksesi syrjäytymisestä ja menestyksestä? Se voi joskus olla elämän ja kuoleman kysymys.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Website: www.mielihukassa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite