Jouluinen Toscana - Montepulcianon 24 luukkua

Jouluinen Toscana - Montepulcianon 24 luukkua

Hannamari Andersin

Matkailu & maantiede

ePUB

49,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528064022

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.11.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jouluinen Toscana - Montepulcianon 24 luukkua on aikuisille suunnattu kirjan muotoon tehty tunnelmallinen joulukalenteri. Siinä on 24 autenttista luukkua, joiden takaa aukeaa kurkistus 1500-luvun helmenä tunnetun keskiaikaisen renessanssivaikutteilla höystetyn kukkulakaupungin tunnelmaan, kulttuuriin ja historiaan.

Kirja antaa mahdollisuuden uppoutua unelmointiin ja samalla löytää jotain uutta. Kirjailijan ottamat valloittavat valokuvat vievät mennessään. Tämä tarinallinen tietokirja on jotain ennen näkemätöntä.

Hannamari Andersin on vuodesta 2013 opiskellut italiaa niin Suomessa kuin Italiassa. Hänen sydämensä jäi Toscanassa sijait-sevaan Montepulcianoon 2016. Vanhassakaupungissa sijaitsevan kakkoskotinsa hän on omistanut vuodesta 2017.

Hannamari Andersin jakaa Sinulle kirjassa niitä asioita, jotka ovat hänelle aivan erityisiä. Samoja asioita hän esittelee sukulaisille ja ystäville, jotka tulevat hänen luokseen kylään. Tervetuloa Montepulcianoon!

"Kirja houkuttelee matkaamaan Montepulcianoon ja on mukavan omakohtainen."

"Kirjaidea on perin viehättävä."
Hannamari Andersin

Hannamari Andersin

Hannamari Andersin aloitti italian opintonsa vuonna 2013. Vuodesta 2017 hänellä on ollut kakkoskoti Toscanassa Montepulcianon vanhassakaupungissa. Sujuva italian kielen taito on mahdollistanut italialaisten lähteiden hyödyntämisen kirjoittamisessa.

Idea joulukalenterin tavoin toimivaan kirjaan syntyi Montepulcianossa joulunaikaan 2022. Kävelyllä Hannamarin huomio kiinnittyi kauniisti rapistuneeseen vanhaan luukkuun. Otettuaan siitä kuvan ja käveltyään pari askelta eteenpäin hän näki seuraavan sympaattisen luukun. Kävelyn tahti hidastui ja luukkujen kuvat lisääntyivät. Kirjaan valikoitui 24 autenttista luukkua.

Hannamari Andersin jakaa kirjassa niitä asioita, paikkoja ja tunnelmia, jotka ovat hänelle aivan erityisiä. Samoja asioita hän esittelee sukulaisille ja ystäville, jotka tulevat hänen luokseen kylään.

Hannamari Andersin on Suomen tietokirjailijat ry:n jäsen.

Hannamari Andersinin Jouluinen Toscana avaa näkymiä italialaiseen pikkukaupunkiin

Kulttuuritoimitus.fi

joulukuuta 2023

(...) Kirjassa esitellään tunnelmallisesti jouluun puettua ja valaistua kaupunkia, minkä lisäksi lukija pääsee piipahtamaan paitsi persoonallisissa puodeissa, myös monissa kahviloissa ja ravintoloissa. (...)
Vaikka Hannamari Andersinin kirjassa käsitellään jouluista Toscanaa, kirja soveltuu luettavaksi ja katsottavaksi mihin vuodenaikaan ja miten usein tahansa.(...)

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite