Jooginien jäljillä
Suosittu

Jooginien jäljillä

Satu Rommi

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

150 sivua

ISBN-13: 9789528093480

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.04.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jooginien jäljillä sai alkunsa kyllästymisestä pyhiin miehiin.
Kun joogaguru toisensa jälkeen päätyi erilaisten skandaalien keskelle, kirjailija alkoi miettiä joogan historiaa uudelleen. Millainen joogan tarina olisi, jos sen pääosissa eivät olisi joogit, gurumiehet ja miespyhimykset vaan jooginit, naisgurut ja pyhät naiset?
Jooginien jäljillä on kirja jumalattarista, joogineista, naisguruista ja naisista joogan historiassa. Se on kirja niille joogaa harjoittaville naisille, jotka ovat kyllästyneet sellaisiin joogakirjoihin, joista naiset on unohdettu. Se kertoo myös matkoista Intian jumalatartemppeleihin ja voimapaikoille. Kirjassa jäljitetään keskiaikaista jooginikulttia, vieraillaan Kali-temppeleissä Kalkutassa ja kartoitetaan Intian naispyhimyksiä, naismystikoita ja jumalatartraditioita.
Satu Rommi

Satu Rommi

Satu Rommi on matkakirjailija, vapaa toimittaja ja astangajoogan opettaja. Hän on kirjoittanut useita kirjoja Intiasta ja Kaakkois-Aasiasta. Uransa aikana Rommi on mm. työskennellyt BBC:n suomenkielisessä toimituksessa Lontoossa, asunut vuosia Intiassa joogaa harjoittamassa sekä kiertänyt Aasiaa joogaopettajana. Hänen aiemmista teoksistaan Moottoripyörällä Himalajalle (2011) valittiin Mondon Vuoden matkakirjaksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite