Joka kolmas juoksija
Suosittu

Joka kolmas juoksija

Timo Mäkinen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

712,1 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523300439

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.09.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Joka kolmas juoksija etsii vastausta juoksuharrastuksen mielekkyyteen. Missä menee raja? Kirjailijan oma sairaskertomus toimii astinlautana ponnistukselle riman ali.

Kirjan tapahtumat liikkuvat kolmessa tasossa. Villit ja vapaat ajatukset kutkuttavat nauruhermoja tai hermoja. Sairaudesta toipumisen ja harjoittelun vuoropuhelusta syntyi sata päiväkirjamerkintää. Lukija viedään myös mukaan kesäiseen kaupunkiin juoksemaan Helsinki City Maraton.

Tarinat juoksemisesta eivät tee maailmaa paremmaksi, mutta tarjoavat pehmeän tyynyn nukahtaa kesken lukemisen. Kunto kasvaa levossa. Juoksijan tärkein ruumiinjäsen on korvien väliin jäävä tyhjä tila. Tässä kirjassa sitä yritetään täyttää sopivalla sekoituksella lepoa, viisautta ja juoksemista. Epäonnistuminen on sallittua.
Timo Mäkinen

Timo Mäkinen

Timo Mäkinen on kuntoilija, juoksija ja yksilösuorittaja. Joukkuepeleissä hän on aina vastustajan puolella. Kolmannellakymmenellä olevat maratonit ovat opettaneet miltä tappio tuntuu. Kymmenettuhannet juostut harjoituskilometrit kertovat kuinka raskasta on päästä kokemaan uusia vastoinkäymisiä. Juoksukilpailussa aina joku häviää, yleensä se on Mäkinen.

Mäkisen kirjallinen tyylilaji on selittely. Huumori on tahatonta, mutta sitä on paljon. Tappioista ja vastoinkäymisistä on revittävä irti kaikki minkä vain pystyy irti saamaan. Siinä Mäkinen on mestari.

Kirjailijan aikaisemmat työnäytteet ovat musiikkipuolelta. Yli sata julkaistua laulutekstiä ovat tuoneet erilaisia jalometalleja esittäjilleen tuplaplatinasta tinasormuksiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite