John

John

Joella Koskenranta

Romaanit & novellit

ePUB

297,3 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789515688620

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.01.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
John jätetään pienenä poikana luostariin nunnien kasvatettavaksi. Hän ei muista vanhemmistaan juuri mitään. Johnista kasvaa hiljainen nuori mies, jonka sisällä on kaipuu saada tietää, miksi hänet hylättiin.

John on kertomus juurten etsinnästä, eheytymisestä ja kyvystä vastaanottaa rakkautta. Vastauksiakin annetaan - paikoista, joista ei osaa etsiä ja silloin, kun ei vielä tiedä etsivänsä.
Joella Koskenranta

Joella Koskenranta

Joella Koskenranta (s. 1981) on lappilainen taiteilija, jonka intohimona on kirjoittamisen lisäksi säveltäminen, sanoittaminen ja laulaminen.
Hänen sydäntään sykähdyttävät aito, läsnäoleva kohtaaminen, elämän asettamien haasteiden muuntaminen voimavaraksi, liikkuminen puhtaassa, kauniissa luonnossa, ilo ja ihmeet.


Instagram: @joellabytheriver

www.facebook.com/joellabytheriver

Joella Koskenranta: John

Kirjailuja-blogi

huhtikuuta 2018

John on äitinsä nunnaluostariin hylkäämän pojan kehitystarina, koskettava kertomus juurettomuudesta ja äidinkaipuusta, rakkaudesta, perheettömyydestä ja perheestä. Mielenkiintoinen tarina erityisen kauniiden kansien sisällä! (...) Kieli soljuu sujuvana ja auttaa luomaan tunnelman ja miljöön ilman turhia krumeluureja. Kielen ansiosta kirjaa on lempeä ja helppo lukea, vaikka teemat ovatkin suuria. (...) Joella Koskenrannan John on kirja, joka antaa ajattelemista. Kirjassa on kauniita ajatuksia, elämänviisautta ja lämpöä, jonka kokeminen näin kirjojen kansien välistäkin on aina tervetullutta ja miellyttävää.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite