Jodlaavan matikkakoiran poika

Jodlaavan matikkakoiran poika

Kalavaleita

Markku Myllylä

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789528021254

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.03.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kirjassa valehdellaan surutta. Kerrassaan aivan kauheita kalavaleita kerrotaan niin, että korvat heiluvat. Suomen vesiltä on pyydetty aivan kammottavan suuria kaloja, Kuusamostakin mormyskapilkillä semmoinen hauki, että pelkkä sen digikuvakin painaa kuudetta kiloa. Ilman kehyksiä. Ja Perämerestä mato-ongella semmoinen siikakin, että pelkästään sen varjon suolaamiseen kului puolitoista kiloa merisuolaa.
Tämä kirja on jatko-osa v. 1993 toimittamalleni Jodlaava matikkoira kirjalle. Siinä oli noin 800 erilaista kalavitsiä ja kaskua, jotka valittiin kalavitsikilpailuun lähetetyistä reilusta tuhannesta kirjoituksesta.
Tämän kirjan Jodlaavan matikkakoiran poika Kalavaleita aineisto on koottu uudella 2000 vuosituhannella. Kirjassa on noin 700 erilaista kalavaletta, kaskua, vitsiä ja sattumusta.
Markku Myllylä

Markku Myllylä

Kalastusneuvos Markku Myllylä (s.1954) on kuusamolainen tietokirjailija. Erikoisalat kalastus, kalaruoat, Jäämeri,matkailu, mökkeily. Hän on kirjoittanut 20 kirjaa kalastuksesta, elämänkertoja, historiikkeja.
Fil.maist. Markku Myllylä on toiminut valtakunnallisen kalastusjärjestön johtajana, Suomen Kalastuslehden päätoimittajana, tutkijana yliopistossa, lehtimiehenä ja kalastusvälineiden tuotekehittäjänä.
Asuinpaikka v. 2018 lähtien Kuusamo.

Jodlaavan matikkakoiran poika - Kalavaleita

Koillismaan uutiset

huhtikuuta 2020

Tässä kirjassa valehdellaan surutta. Kerrassaan aivan kauheita, valheita kerrotaan niin että korvat heiluvat.

Suomen vesiltä on pyydetty aivan kammottavan suuria kaloja, Kuusamostakin mormyskapilkillä semmoinen hauki, että pelkkä sen digikuvakin painaa kuudetta kiloa, ilman kehyksiä. Ja Perämerestä mato-ongella semmoinen siika, että pelkästään sen varjon suolaamiseen kului puolitoista kiloa merisuolaa.

Jodlaavan matikkakoiran poika - Kalavaleita kirjan aineisto on koottu tällä vuosituhannella. Kirjassa on noin 700 kalavaletta, kaskua, kalajuttua ja sattumusta. (...)

Kalajuttuja kerrotaan runsaasti kuuluisissa kalapitäjissä ja varsinkin savolaiset ovat kovia kalavaleiden kertojia.

Huvia ja hyötyä kalareppuun

Kauppalehti

kesäkuuta 2020

kalatalouden Keskusliiton entisen toiminnanjohtajan Markku Myllylän Jodlaavan matikkakoiran poika -kirjassa valehdellaan satojen hersyvien kalastusvitsien ja -sutkautusten voimalla. Kirja on sopivaa viihdettä mökkiterassille. Paljon kalamiehiä ja -naisia vuosien varrella tavannut kalastusneuvos pitää etenkin savolaisia kovina kalavalehtelijoina. Myös kotipaikka Kuusamo on juttujen aarreaitta. Nyt hän kirjoittaa teosta Jäämeren kalastuksesta.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite