Jesus Chrestus

Jesus Chrestus

Sirpa Montonen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

112 sivua

ISBN-13: 9789524985932

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.08.2011

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jesus Chrestus kirjan synty tapahtui sattumalta etsiessäni ensimmäisen vuosisadan historioitsijoiden tekstejä. Silmiini osui teksti keisari Tiberius Claudiuksen ajan säädöksistä ja tuolloin vuonna 49 sattuneesta skandaalista Isis temppelin ja siihen liittyvän Anubis jumalan yhteydessä. Temppelin ylipappina toimi Jesus Chrestus niminen mies ja hänet tuomittiin ristiinnaulittavaksi Roomassa. Tutkin lähemmin skandaalia ja tähän mieheen liittyviä asioita ja nyt ne ovat kaikkien luettavissa tässä kirjassa. Kristinuskon perustajan alkuperäinen etunimi on ollut Isus, joka on muutettu siitä kreikkalaiseen muotoon Jesus.

Jesus Chrestus kertoo, mitä oli askel ennen kristinuskon syntyä sekä selvittää meille, kuinka kaikki tieto kristinuskon kehittymisestä Roomassa on ollut aivan nenämme alla, mutta tekstejä ei olla osattu tulkita oikein. Rooman kirkon alullepaneman kristinuskon synnyssä oli heti alkumetreillä mukana skandaali ja sama skandaalien värittämä uskonnollisuus jatkuu edelleen lasten elämää tuhoavana laitoksena.

Uskontunnustus on muuttunut paljon siitä, mitä se oli sen tekohetkellä noin vuonna 180, sillä alkuperäisessä tekstissä ei ollut esimerkiksi sanoja maan ja taivaan luoja. Alkuperäistekstissä oli myös sanat isän poika eli hepreaksi bar Abbas, mutta ne on muutettu sanoiksi isä ja poika.
Sirpa Montonen

Sirpa Montonen

Jalka nyrjähti ja murtui. Sängyssä maatessa käsi ylettyi vain Raamattuun ja aloin lukea sitä aikani kuluksi. Mielenkiintoni heräsi ja aloin penkoa historiallista tietoa Raamatusta tämän hetkisten tutkimusten pohjalta. Kirjoitin kaikki löytämäni tiedot muistiin 2 kuukaudessa eli sinä aikana, kun olin toinen jalka kohti kattoa sängyssä. Kirjan nimeksi sopi parhaiten PSARI = kala, koska se on pitänyt kaikki kirjassa olevat inhimillisesti ajattelevat henkilöt elossa kaikkina aikoina. PSARIssa on 27 Jeesusta ja yksi fiktio Jeesus. Kirja sisältää suurimmaksi osaksi faktaa.

Website: www.psari.info

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite