Jättiläisenkaataja II

Jättiläisenkaataja II

Urheilua ja pohdiskelua

Kirmo Varvikko

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

54,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528063469

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.08.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vastoinkäymiset voivat olla suuria jättiläisiä kaadettavaksi. Voimailun moniottelija Kirmo Varvikko oli juniorilahjakkuus, jonka alkutaival urheilussa sujui myötätuulessa. Mutta mitä tapahtuu, kun tuulen suunta kääntyy vastaiseksi?

Epäonnen vaaniessa vastatuulessa etenevää taistelijaa tekemistä käännetään takaisin myötätuuleen päättäväisellä asenteella, maltilla ja tarkkuudella. Jokainen tarvitsee joskus sitä sisäistä taistelijaa, jolla ongelmat kaadetaan. Jotta asioissa on mahdollista päästä eteenpäin, on niitä hyvä myös pohtia.

Onko pahan hauisvamman jälkeen mahdollista päästä vahvempaan kuntoon kuin aiemmin? Millaista urheiluun panostaminen todella on? Mitä tarkoittaa monipuolinen voimailu? Miten menestymistä olisi hyvä mitata? Milloin innostumista kannattaa pyrkiä tasaamaan? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyvät kirjasta.
Kirmo Varvikko

Kirmo Varvikko

Kirmo "Voimalaitos" Varvikko on voimailun moniottelija. Monipuolisen kilpaurheilemisen lisäksi hän on kirjoittanut kymmeniä juttuja eri julkaisuihin ja ideoinut muun muassa Voimamiesten Suomen cup -kilpailusarjan.

Kirjoissaan Varvikko on tuonut esille muun muassa voimamieslajien sopivuutta kuntoliikuntaan. Vielä noihin aikoihin tämä ajatus saattoi joistakin tuntua kaukaa haetulta, mutta sitä se ei enää nykyään ole.

Varvikon monipuolisuus ei rajoitu voimailuun, vaan ideoita ja ajatuksia riittää sekä urheilusta että ylipäätään elämästä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite