Jänis joka asuu Kuussa

Jänis joka asuu Kuussa

Leena Laulajainen

Klassikot & runot

Kovakantinen

68 sivua

ISBN-13: 9789522867032

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.10.2014

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jänis joka asuu Kuussa on Leena Laulajaisen uusi saturunokokoelma. Sen sivuilla seikkailee metsäpupuja, usvapupuja, pilvipupuja, citypupuja, varjopupuja, pääsiäispupuja, kaikenlaisia pupuja. Kuussakin asuu jänis! Se vartioi salaperäistä Elämän puuta.
Taikapeilillään se seuraa maan jänisten elämää. Pakkasella se liukuu kuunsiltaa pitkin maahan, kurkistaa sisään lastenkamarin ikkunasta ja jättää tassunjälkensä lumeen. Ja jäniksenkäpälä tuottaa onnea!

Leena Laulajainen on saanut tunnustukseksi tuotannostaan mm. Finlandia Juniorin ja Pro Finlandia -mitalin. Runoistaan hän on saanut Arvid Lydecken -palkinnon sekä Padovan yliopiston kunniamaininnan.
Sari Airola on Suomen tunnetuimpia kuvittajia.
Leena Laulajainen

Leena Laulajainen

Leena Laulajainen (s. 1939) on tunnettu lasten- ja nuortenkirjailija. Hän on myös julkaissut esseistisiä kulttuurihistoriallista tietokirjoja, muun muassa Alice Kairan maailma (1987) ja Marilaiset, laulun ja uhritulien kansa (1995), toimittanut kirjallisuusantologioita, muun muassa Sota-ajan lapset (2006), kääntänyt lastenkirjallisuutta ruotsista sekä lyriikkaa englannista ja marin kielestä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite