Jäminkipohjan maksiimi

Jäminkipohjan maksiimi

Kollaasi

Teemu Paarlahti

Klassikot & runot

ePUB

226,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091271

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jäminkipohja on kylä Ruoveden kunnassa, Pirkanmaalla. Tämän kirjan Jäminkipohja muistuttaa tuota vähäistä seutua monessa, mutta lopulta Jäminkipohja on runon puhujan päässä oleva valtakunta, jossa hän on menneisyyden ja nykyisyyden kanssa painiessaan aina omalla maallaan. Monella runoista on siteensä elettyyn ja tapahtuneeseen, mutta kaiken yllä makailee vastaan väittämätön poetic licence.
Jäminkipohjan maksiimi on 13 vanhan ja 44 uuden tekstin kollaasi, joka juhlistaa sitä, että tekijän ensimmäisen runokokoelman ilmestymisestä tulee syksyllä 2020 kuluneeksi kaksikymmentä vuotta .
Teemu Paarlahti

Teemu Paarlahti

(s. 1963) on kirjallinen puuhastelija ja Taivaan isän perhospää Mänttä-Vilppulan taidekaupungista. Koulutukseltaan hän on teologi ja valtiotieteilijä ja on ollut vuodesta 2004 Tampereen seurakuntien sairaalapastorina Hatanpäänniemellä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite