Jäljet

Jäljet

Alexander Jalo

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

324 sivua

ISBN-13: 9789526858210

Kustantaja: Annealed Stories

Julkaistu: 07.06.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Näennäisesti merkityksetön tapahtuma sysää liikkeelle tapahtumasarjan, joka imee Daniel Bremerin suoraan keskipisteeseen. Suomalainen Daniel Bremer rakastuu Pariisissa Marie Allègre -nimiseen naiseen ja joutuu tämän mustasukkaisen ex-miehen Raymond Durandin vainoamaksi. Daniel ja lukija tulevat vedetyksi yhä syvemmälle Raymondin pimeään maailmaan, joka muuttuu aste asteelta monimutkaisemmaksi, kunnes odottamatta apuun tulee CIA-agentti Bruce Brock.

Jäljet on tiedustelumaailmaa käsittelevä eroottinen jännitystarina, joka perustuu intensiivisiin ja älyllisiin ratkaisuihin räiskeen ja raakuuden sijaan. Koska tarina etenee hienovaraisesti mystisiä elementtejä kehittäen, lukijat haastetaan löytämään oma polkunsa ja pysymään virittyneenä matkan varrella paljastuville jäljille.
Alexander Jalo

Alexander Jalo

Ennen kirjailijaksi ryhtymistään Alexander Jalo, DI, toimi pitkään liike-elämässä erilaisissa johtotehtävissä aina toimitusjohtajaksi ja MBO:n kautta osakkaaksi asti. Pääasiassa vientiin suuntautunut toiminta vei hänet säännöllisesti mm. Pariisiin ja New Yorkiin, joihin trilogian tapahtumat pääosin sijoittuvat. Vuosien varrella hän on ollut osakkaana myös urheilulisäravinneyrityksessä ja pienessä ohjelmistotalossa toimien niissä sivutoimisena innovaattorina.

Urheilu on ollut myös isossa osassa Alexander Jalon elämää. Hän on kilpaillut pikajuoksijana ja pelannut amerikkalaista jalkapalloa liigatasolla. Kilpauran jälkeen kuvioihin tulivat molempien lajien valmennustehtävät, sekä amerikkalaisessa jalkapallossa lajiliiton valmennuksen koordinointi. Myöhemmin hän toimi vuosia useiden suomalaisten huippu-urheilijoiden ravintokonsulttina.

Lukemisen lisäksi Alexander Jalon harrastuksiin kuuluvat erilaiset liikuntamuodot ja shakki. Kilpashakin sijaan hän on kiinnostunut shakin teoriasta ja saanut julkaistuakin avausteorioitaan kansainvälisissä shakkimedioissa.

Alexander Jalon perheeseen kuuluu yli 30 vuotta yhteistä taivalta kulkenut vaimo Leena ja kolme aikuista tytärtä sekä yksi lapsenlapsi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite