Jäälautoillatanssija

Jäälautoillatanssija

Lapsi pilvien pimeäin Osa 3.

Jorma Huhtala , Helsinki Ars-Gnosis (Ed.)

Romaanit & novellit

Kovakantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789526607009

Kustantaja: Ars Gnosis

Julkaistu: 07.03.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
31,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaarlo Juhana Salokorpi on kotiutunut ja rakastunut Helsinkiin. Silti paikoilleen pysähtyminen tuntuu hänestä samalta kuin paimentolaisesta, joka on kadottanut ainoan kamelinsa keskellä aavikkoa. Hän rakastuu filmitähteen ja tapaa eläviä elokuva-alan legendoja. Pianotunnit lähtevät tuskaisasti käyntiin. Eteläsataman arveluttavat herkutteluhetket eivät rajoitu vain ruokailuun. Kaarlo joutuu vähitellen kahden ikkunan loukkuun ja käry käy taas kerran. Shadowsien konsertti on unohtumaton elämys, mutta Kaarlo joutuu yllättäen pohtimaan, kuka on John Lennon ja mikä ihmeen bändi The Beatles kuvittelee olevansa. Huvilakadun "femme fatale" on sekoittaa Kaarlon pään.
Jorma Huhtala

Jorma Huhtala

Kirjailija on aikaisemmin julkaissut seitsemän oppi- ja tietokirjaa (1985-2004) turvallisuuteen liittyen, sanoittanut laulu- kokoelman "Vanha Taistelija", kuvittanut muiden kirjoittamia kirjoja, ja toiminut opettajana ja henkisenä valmentajana pitkäaikaistyöttömien parissa. Keväällä 2011 hän julkaisi laulurunokokoelman nimeltä "LAKEDAIMON -Laulurunoja sodasta, työttömyydestä ja rakkaudesta.

Helsinki Ars-Gnosis

Helsinki Ars-Gnosis (Ed.)

Ars-Gnosis on helsinkiläinen kustannustoimin- taan, tutkimukseen, markkinointiin, ja taiteilijoiden ja tieteilijöiden palvelujen välittämiseen keskittyvä yritys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite