Itsetunnon käsi harjoitusvihko

Itsetunnon käsi harjoitusvihko

Hannele Kähkönen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Vihko

48 sivua

ISBN-13: 9789528006930

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.08.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
6,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Haluatko rakentaa itsetuntosi terveelle ja kestävälle pohjalle? Tämä psykologin ja neuropsykiatrisen valmentajan kehittämä harjoitusvihkonen sisältää lyhyen esittelyn siitä, mikä Itsetunnon käsi® on ja miten sitä voi soveltaa itsetunnon kehittämiseen, sekä erilaisia harjoituksia (piirtäen, kirjoittaen, värittäen, kuunnellen, eläytyen).
Itsetunnon käsi® on terapeuttinen väline ja menetelmä, jossa käytetään omaa kättä, käden kuvaa sekä käsimerkkejä itsetuntoon ja omanarvontuntoon liittyvien lauseitten opetteluun ja muistamiseen, jotta nämä myönteiset uskomukset palautuisivat mieleen tilanteissa, jotka koettelevat itsetuntoa. Itsetunnon kättä® voi käyttää myös itsetunnon laadulliseen arviointiin sekä itsetuntoon ja omanarvontuntoon liittyvän pohdinnan herättämiseen terapeuttisessa keskustelussa. Itse tehty käden kuva toimii muistitauluna rakentavasta suhtautumistavasta niin itseen kuin toiseen ihmiseen.
Hannele Kähkönen

Hannele Kähkönen

Hannele Kähkönen on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka harrastaa kirjoittamista pseudonyymillä T. H. Hukka.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite